Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün ortalık fazla karışıktı o yüzden biraz beklentilerin altında gelmiş reytingler ama konu heyecanlı oyuncular başarılı artacağını düşünüyorum artmasada böyle heyecan ve tempo devam etsin diziyi asla bırakmam ..

zaten bıraksak ne izleyeceğizki ?

bir tarafta @Bully nin ankara dikmeni var diğer taraftan @xemrexxx nin meno teyzesi var öbür taraftan @denizz19 un darulacezede aşk adlı dizisi var..:)) KPA gibi kaliteli bir dizi dururken dönüp onlaramı bakacağız :))
meno teyze zirvede olduğu sürece gerisi anlamsız :)

çok beğendim diziyi ama küçük bir eleştiri yapmak istiyorum tayhar rolunu canlandıran adamın hemen hain olduğunu göstermeselerdi keşke ben şüphelenmeye başlamıstım ondan dizi bitince acaba tubanın babasını tayhar öldürmüş olabilirmi diye konussak daha heyecanlı olurdu yani şüpheli davranısları olup 5-6 bölüm tayharın kötü adam olduğunu göstermicekti senaristler onun heyecanı gizemi kalıcaktı braz dizide hemen gösterdiler ve heyecanı bitirdiler 😕😕

senin anlayışına göre yetenek işte :A

yetenek tek yönlü olmaz yeteneği bütün olarak ele almak lazım ele almak ellemek ???? burda aklım başka yere gitti:) konu dağılmadan toplayayım :))

yetenek! nerde kaldık .. hee, yetenek topludur gül ağada toptur sen gül ağayı izle :))

yetenek tek yönlü olmaz yeteneği bütün olarak ele almak lazım ele almak ellemek ???? burda aklım başka yere gitti:) konu dağılmadan toplayayım :))

yetenek! nerde kaldık .. hee, yetenek topludur gül ağada toptur sen gül ağayı izle :))
.ss .ss resmen totoşa bağladın yine

wj7yYn.jpg

1.Bölüm Tekrarı Bugün Huzur Sokağı'ndan Hemen Sonra :)

Kg1vQL.jpg
atv neyin kafasını yaşıyor acaba? Vadinin ardından yayınlamak varken sen gel 2 reytinglik dizinin ardından tekrar yayınla...

Bari Karadayıdan sonra yayınlasalar...

°°°mobil mesaj°°°

atv neyin kafasını yaşıyor acaba? Vadinin ardından yayınlamak varken sen gel 2 reytinglik dizinin ardından tekrar yayınla...

Bari Karadayıdan sonra yayınlasalar...

°°°mobil mesaj°°°
Dün Nihat Hatipoğlu'nun programı olduğu için yayınlamadılar sanırım

Dün Nihat Hatipoğlu'nun programı olduğu için yayınlamadılar sanırım
Öyle mi?

Pazartesi de KMOİ var ama 1 kereliğine mahsus KMOİ yerine KPA yayınlayabilirler. Çünkü başka reytingli dizisi yok öyle ahım şahım...

°°°mobil mesaj°°°

Kara Para Aşk 1.bölümü resmi youtube sayfasında şuana kadar 100.020 kez izlenmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato