Siz nede ısrar ediyorsunuz anlamıyorum etkilenirsede Karagül etkilenir,Medcezir niye etkilensin.tekrar mekrar aga sonuçra aynı yapımın dizileri etkilensin istemezler
Siz nede ısrar ediyorsunuz anlamıyorum etkilenirsede Karagül etkilenir,Medcezir niye etkilensin.tekrar mekrar aga sonuçra aynı yapımın dizileri etkilensin istemezler
Kerimhan Duman 17 yaşlarında Elif'in oğludur.Ne iş anlamadım.kalan kısım da bittierkan can ve saygın soysalın rolü çok iyi olmuş
engin akyürek in dedektifçilik oyunu güzeldi ama diğer bölümlerdedaha az yer alır büyük ihtimal
denizer ailesi çok içi boş olmuş dizinin yayın hayatına devam edebilmesi bu aileyi daha az göstermesi gerek
bu arada ay yapımı ay yapım yapan işlerin kalitesi de ortaya çıkıyor yaprak dökümünden kalma güler ökten ve bedia ener çok iyiydi genele göre
bu arada vikipedia da arka sokaklardaki mesutun oğlu da kpa da yazıyor göremedim ben@destere @sürgünüm @Forumdash
Kerim'le ne alakaları var Emre allasen? Adam baştan aşağıya Ömer olmuş.ilk
engin de kıvanç gibi önceki rolünün etkisinde sanki
Tuba Büyüküstün yine güzellik kanunlarını alt üst etmiş.Engin Akyürek'te cok yakışıklı..fena fena bi çift olmuşlar.nefesim kesile kesile izledim ilk bölümü böyleyse devamını düşünemiyorum. ENGİN AKYÜREK için yorum bile yapamıyorum. MÜTHİŞDizi çok güzeldi.Beklediğimden de güzeldi.2 saat hiç sıkılmadan oturup izledim.Her sahneyi merakla bekledim.Engin'e zaten güveniyordum ve güvenimi boşa çıkarmadı.Morg sahnesinde baya ağladım Sibel'in eline yüzüğü takarken.
Bölümde en beğendiğim sahneler morg sahnesi,karakolda kavga sahnesi,otopark sahnesi ve son sahne. Ama malesef hafta içi öpüşmenin tüyosu geldiği için şaşırmadım son sahneye.Bilmeseydim baya dumur olurdum heralde..
Tuba da gayet iyiydi bence ve Engin'le ikili sahnelerinde acayip bir elektrikleri var.Bu ikiliyi buluşturan Ay Yapım'a çok çok teşekkürler.Diziyi izledikten sonra reyting konusunda endişem kalmadı.Zamanla reytinglerin yükseleceğinne eminim.Reklamsız giderken anlıklar düşmek yerine yükseldi zaten.Bu iyiye işaret.
Kerim'le ne alakaları var Emre allasen? Adam baştan aşağıya Ömer olmuş.
ben de anlamadımKerimhan Duman 17 yaşlarında Elif'in oğludur.Ne iş anlamadım.![]()
bence o rolden daha tam çıkamamışDizi çok güzeldi.Beklediğimden de güzeldi.2 saat hiç sıkılmadan oturup izledim.Her sahneyi merakla bekledim.Engin'e zaten güveniyordum ve güvenimi boşa çıkarmadı.Morg sahnesinde baya ağladım Sibel'in eline yüzüğü takarken.
Bölümde en beğendiğim sahneler morg sahnesi,karakolda kavga sahnesi,otopark sahnesi ve son sahne. Ama malesef hafta içi öpüşmenin tüyosu geldiği için şaşırmadım son sahneye.Bilmeseydim baya dumur olurdum heralde..
Tuba da gayet iyiydi bence ve Engin'le ikili sahnelerinde acayip bir elektrikleri var.Bu ikiliyi buluşturan Ay Yapım'a çok çok teşekkürler.Diziyi izledikten sonra reyting konusunda endişem kalmadı.Zamanla reytinglerin yükseleceğinne eminim.Reklamsız giderken anlıklar düşmek yerine yükseldi zaten.Bu iyiye işaret.
Kerim'le ne alakaları var Emre allasen? Adam baştan aşağıya Ömer olmuş.
Aynenkalan kısım da bittierkan can ve saygın soysalın rolü çok iyi olmuş
engin akyürek in dedektifçilik oyunu güzeldi ama diğer bölümlerdedaha az yer alır büyük ihtimal
denizer ailesi çok içi boş olmuş dizinin yayın hayatına devam edebilmesi bu aileyi daha az göstermesi gerek
bu arada ay yapımı ay yapım yapan işlerin kalitesi de ortaya çıkıyor yaprak dökümünden kalma güler ökten ve bedia ener çok iyiydi genele göre
bu arada vikipedia da arka sokaklardaki mesutun oğlu da kpa da yazıyor göremedim ben@destere @sürgünüm @Forumdash
kalan kısım da bittierkan can ve saygın soysalın rolü çok iyi olmuş
ilk 64 dakikayı izledim erkan can ve tuvana türkayı beğendim her ne kadar az gösterilseler de
tubaya tehdit eden adamı hiç beğenmedim akasya durağından gelmiş gibi
bir de cesedi teşhis sahnesini beğenmedim ağlamasını bilmeyenlere ağlama sahnesi yazmışlar
ömerin nişanlısını oynayan kız beklenenin aksine iyi çıktı
bedia ener ustalığını konuşturmuş
onun dışında görüntüler,çekim falan kurt seyit ve şurada daha özenliydi beklediğim gibi kpa aceleye gelmiş gibi ikisini ard arda izleyince anlaşılıyor.) dizinin tek artısı kss ye göre diyologların boş olmaması ve senaryonun daha akıcı olması
engin de kıvanç gibi önceki rolünün etkisinde sanki
meno teyzede kalite var cık olmazdiziyi beğendin yani güzeell
önümüzdeki hafta menoyu bırakıp bunu izle menoda bişey kalmadı zaten
tubanın oyunculuğunu öyle iğneyle kurcalarsan çok açık bulursun o cenaze teşhisi sahnesinde gerçekten olmamıştı ama kabahat tubada değil tubayı morga gönderende korkunu yenmek için üstüne git demişler kıza o da zor rolü kapmaya çalışmış
genel anlamda tuba iyiydi çok fazla sırıtmadı ama tabiki üst düzey bir oyunculuk beklemiyoruz idare etsin yeterli
dizideki yan kadrolar çok iyi
tuvana çok güzel, soysal ve erkan can çok iyi seçim ..engin iyi oynuyor
konu ilk bölümüyle akıcı ve sıkıcı olmadı rahatlıkla sonunu getirdik çok uzun tutmalarına rağmen
yani çarşamba menonun boşluğu dolar bununla)
önümüzdeki hafta eminim reytingleri artacaktır diyelim... kalbimizi temiz tutalım hayırlısı diyelim hayırlısı olsun![]()
Destere senin beğenmene sevindim.diziyi beğendin yani güzeell
önümüzdeki hafta menoyu bırakıp bunu izle menoda bişey kalmadı zaten
tubanın oyunculuğunu öyle iğneyle kurcalarsan çok açık bulursun o cenaze teşhisi sahnesinde gerçekten olmamıştı ama kabahat tubada değil tubayı morga gönderende korkunu yenmek için üstüne git demişler kıza o da zor rolü kapmaya çalışmış
genel anlamda tuba iyiydi çok fazla sırıtmadı ama tabiki üst düzey bir oyunculuk beklemiyoruz idare etsin yeterli
dizideki yan kadrolar çok iyi
tuvana çok güzel, soysal ve erkan can çok iyi seçim ..engin iyi oynuyor
konu ilk bölümüyle akıcı ve sıkıcı olmadı rahatlıkla sonunu getirdik çok uzun tutmalarına rağmen
yani çarşamba menonun boşluğu dolar bununla)
önümüzdeki hafta eminim reytingleri artacaktır diyelim... kalbimizi temiz tutalım hayırlısı diyelim hayırlısı olsun![]()
Destere senin beğenmene sevindim.Ben de dizinin reytinglerinin artacagina inaniyorum.
![]()