Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 64 dakikayı izledim erkan can ve tuvana türkayı beğendim her ne kadar az gösterilseler de :)
tubaya tehdit eden adamı hiç beğenmedim akasya durağından gelmiş gibi :)
bir de cesedi teşhis sahnesini beğenmedim ağlamasını bilmeyenlere ağlama sahnesi yazmışlar
ömerin nişanlısını oynayan kız beklenenin aksine iyi çıktı
bedia ener ustalığını konuşturmuş
onun dışında görüntüler,çekim falan kurt seyit ve şurada daha özenliydi beklediğim gibi kpa aceleye gelmiş gibi ikisini ard arda izleyince anlaşılıyor.) dizinin tek artısı kss ye göre diyologların boş olmaması ve senaryonun daha akıcı olması
engin de kıvanç gibi önceki rolünün etkisinde sanki

bence bu dizi kimseyi etkilediğini sanmıyorum daha iyi bir iş gelene kadar idare edecek bir dizi gibi duruyor. işini düzgün yapıyor okadar bir medcezir bile değil eleştirilecek pek yani yok nede ovulecek bir yani var idare ediyor işte

kalan kısım da bitti :) erkan can ve saygın soysalın rolü çok iyi olmuş
engin akyürek in dedektifçilik oyunu güzeldi ama diğer bölümlerdedaha az yer alır büyük ihtimal
denizer ailesi çok içi boş olmuş dizinin yayın hayatına devam edebilmesi bu aileyi daha az göstermesi gerek
bu arada ay yapımı ay yapım yapan işlerin kalitesi de ortaya çıkıyor yaprak dökümünden kalma güler ökten ve bedia ener çok iyiydi genele göre
bu arada vikipedia da arka sokaklardaki mesutun oğlu da kpa da yazıyor göremedim ben (b) @destere @sürgünüm @Forumdash

engin akyürek in dedektifçilik oyunu güzeldi ama diğer bölümlerdedaha az yer alır büyük ihtimal
denizer ailesi çok içi boş olmuş dizinin yayın hayatına devam edebilmesi bu aileyi daha az göstermesi gerek
bu arada ay yapımı ay yapım yapan işlerin kalitesi de ortaya çıkıyor yaprak dökümünden kalma güler ökten ve bedia ener çok iyiydi genele göre
bu arada vikipedia da arka sokaklardaki mesutun oğlu da kpa da yazıyor göremedim ben (b) @destere @sürgünüm @Forumdash
Kerimhan Duman 17 yaşlarında Elif'in oğludur.Ne iş anlamadım.:)

Son düzenleme:
Dizi çok güzeldi.Beklediğimden de güzeldi.2 saat hiç sıkılmadan oturup izledim.Her sahneyi merakla bekledim.Engin'e zaten güveniyordum ve güvenimi boşa çıkarmadı.Morg sahnesinde baya ağladım Sibel'in eline yüzüğü takarken. :(
Bölümde en beğendiğim sahneler morg sahnesi,karakolda kavga sahnesi,otopark sahnesi ve son sahne. Ama malesef hafta içi öpüşmenin tüyosu geldiği için şaşırmadım son sahneye.Bilmeseydim baya dumur olurdum heralde..
Tuba da gayet iyiydi bence ve Engin'le ikili sahnelerinde acayip bir elektrikleri var.Bu ikiliyi buluşturan Ay Yapım'a çok çok teşekkürler.Diziyi izledikten sonra reyting konusunda endişem kalmadı.Zamanla reytinglerin yükseleceğinne eminim.Reklamsız giderken anlıklar düşmek yerine yükseldi zaten.Bu iyiye işaret.

ilk
Kerim'le ne alakaları var Emre allasen? Adam baştan aşağıya Ömer olmuş.

Dizi çok güzeldi.Beklediğimden de güzeldi.2 saat hiç sıkılmadan oturup izledim.Her sahneyi merakla bekledim.Engin'e zaten güveniyordum ve güvenimi boşa çıkarmadı.Morg sahnesinde baya ağladım Sibel'in eline yüzüğü takarken. :(
Bölümde en beğendiğim sahneler morg sahnesi,karakolda kavga sahnesi,otopark sahnesi ve son sahne. Ama malesef hafta içi öpüşmenin tüyosu geldiği için şaşırmadım son sahneye.Bilmeseydim baya dumur olurdum heralde..
Tuba da gayet iyiydi bence ve Engin'le ikili sahnelerinde acayip bir elektrikleri var.Bu ikiliyi buluşturan Ay Yapım'a çok çok teşekkürler.Diziyi izledikten sonra reyting konusunda endişem kalmadı.Zamanla reytinglerin yükseleceğinne eminim.Reklamsız giderken anlıklar düşmek yerine yükseldi zaten.Bu iyiye işaret.

Tuba Büyüküstün yine güzellik kanunlarını alt üst etmiş.Engin Akyürek'te cok yakışıklı..fena fena bi çift olmuşlar.nefesim kesile kesile izledim ilk bölümü böyleyse devamını düşünemiyorum. ENGİN AKYÜREK için yorum bile yapamıyorum. MÜTHİŞ:)

Kerimhan Duman 17 yaşlarında Elif'in oğludur.Ne iş anlamadım.:)
ben de anlamadım :F

bence o rolden daha tam çıkamamış :)

Son düzenleme:
Aynen :oley: Oraları fazla sıkmadan, ama unutturmadan bize o sahnelerden izleyelim bol bol:X RIza baban polisiye görsün:T: (o haberi okudum sinir oldum)

Nebahat Çehre'nin sesi dublajlı olduğu çok belli ve daha önce de kullanıyordu dublör. Bu da kendisini dizinin en yapmacık karakteri yapıyor. :)

Biran önce 2.bölümü izlesek :D
Bu arada ARKA SOKAKLAR'daki çocuğun bu dizi ile bir ilgisi yok wikipedia yanlış yazmış :)

Bu çiftin her sahnesi ayrı bir keyifliydi :love1:
Knqk4a.gif

eoM2oq.gif

wOXkg0.gif

e20yX0.gif

alıntıdır

ilk 64 dakikayı izledim erkan can ve tuvana türkayı beğendim her ne kadar az gösterilseler de :)
tubaya tehdit eden adamı hiç beğenmedim akasya durağından gelmiş gibi :)
bir de cesedi teşhis sahnesini beğenmedim ağlamasını bilmeyenlere ağlama sahnesi yazmışlar
ömerin nişanlısını oynayan kız beklenenin aksine iyi çıktı
bedia ener ustalığını konuşturmuş
onun dışında görüntüler,çekim falan kurt seyit ve şurada daha özenliydi beklediğim gibi kpa aceleye gelmiş gibi ikisini ard arda izleyince anlaşılıyor.) dizinin tek artısı kss ye göre diyologların boş olmaması ve senaryonun daha akıcı olması

diziyi beğendin yani güzeell :)

önümüzdeki hafta menoyu bırakıp bunu izle menoda bişey kalmadı zaten :)

tubanın oyunculuğunu öyle iğneyle kurcalarsan çok açık bulursun o cenaze teşhisi sahnesinde gerçekten olmamıştı ama kabahat tubada değil tubayı morga gönderende korkunu yenmek için üstüne git demişler kıza o da zor rolü kapmaya çalışmış :)

genel anlamda tuba iyiydi çok fazla sırıtmadı ama tabiki üst düzey bir oyunculuk beklemiyoruz idare etsin yeterli :)

dizideki yan kadrolar çok iyi

tuvana çok güzel, soysal ve erkan can çok iyi seçim ..engin iyi oynuyor

konu ilk bölümüyle akıcı ve sıkıcı olmadı rahatlıkla sonunu getirdik çok uzun tutmalarına rağmen

yani çarşamba menonun boşluğu dolar bununla :))

önümüzdeki hafta eminim reytingleri artacaktır diyelim... kalbimizi temiz tutalım hayırlısı diyelim hayırlısı olsun :)

tubanın oyunculuğunu öyle iğneyle kurcalarsan çok açık bulursun o cenaze teşhisi sahnesinde gerçekten olmamıştı ama kabahat tubada değil tubayı morga gönderende korkunu yenmek için üstüne git demişler kıza o da zor rolü kapmaya çalışmış :)

genel anlamda tuba iyiydi çok fazla sırıtmadı ama tabiki üst düzey bir oyunculuk beklemiyoruz idare etsin yeterli :)

konu ilk bölümüyle akıcı ve sıkıcı olmadı rahatlıkla sonunu getirdik çok uzun tutmalarına rağmen

önümüzdeki hafta eminim reytingleri artacaktır diyelim... kalbimizi temiz tutalım hayırlısı diyelim hayırlısı olsun :)
meno teyzede kalite var cık olmaz:) hele ki başrol uyumsuzluğu ile hayatta olmaz:)))

Oya hanım atv'de kolay kolay dizi beğenmez.Kara Para Aşk'ı beğenmiş:)

Oya Doğan ‏@oyadogan
Kara Para Aşk tamamdır. Reytingi düşük geldi ama 1-2 hamleyle yükselir. Beğendim işi herkesin emeğine sağlık.

Dizinin her bölümü son yarım saat gibi heyecanlı olacak :) Halkımız bu tür heyecanlı dizilere bayılır.

@takas; aga seni buralarda görmek enfesto :D

Enfestoooo :D

Destere senin beğenmene sevindim. :) Ben de dizinin reytinglerinin artacagina inaniyorum.
eXzqZD.gif

Destere senin beğenmene sevindim. :) Ben de dizinin reytinglerinin artacagina inaniyorum.
eXzqZD.gif

dün ortalık fazla karışıktı o yüzden biraz beklentilerin altında gelmiş reytingler ama konu heyecanlı oyuncular başarılı artacağını düşünüyorum artmasada böyle heyecan ve tempo devam etsin diziyi asla bırakmam ..

zaten bıraksak ne izleyeceğizki ?

bir tarafta @Bully nin ankara dikmeni var diğer taraftan @xemrexxx nin meno teyzesi var öbür taraftan @denizz19 un darulacezede aşk adlı dizisi var..:)) KPA gibi kaliteli bir dizi dururken dönüp onlaramı bakacağız :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...