Ortada olan dizinin efsane olabilleceği,sağdan soldan iki kıytırık haberle güneşi balçıkla sıvayamazsın.karalama falan yok ortada olan bu![]()
Ortada olan dizinin efsane olabilleceği,sağdan soldan iki kıytırık haberle güneşi balçıkla sıvayamazsın.karalama falan yok ortada olan bu![]()
Hiç uğraşma boşver en güzel cevabı dizinin ve oyuncuların başarısı verecektir bu arkadaşlaraOrtada olan dizinin efsane olabilleceği,sağdan soldan iki kıytırık haberle güneşi balçıkla sıvayamazsın.![]()
gecce.com önemli haber sitesi oldu şimdiOrtada olan dizinin efsane olabilleceği,sağdan soldan iki kıytırık haberle güneşi balçıkla sıvayamazsın.![]()
inşallah başarılı olur ne diyelimHiç uğraşma boşver en güzel cevabı dizinin ve oyuncuların başarısı verecektir bu arkadaşlara![]()
Atv'nin yeminli düşmanları bile gerçeği görmüş.Kenan Erçetingöz her yazısında Atv'yi yerden yere vuruyor bu yazının çıkması dizinin iyi olduğunun ispatıdır.gecce.com önemli haber sitesi oldu şimdineyse tartışmaya gerek yok iyi oyuncu dediğiniz kişi o prestijli ödüllerden birini alacak öyle elinizde bir kanıt olacak kendini geliştirdiğine dair o zamana kadar sadece sizin ya da hayranlarının gözünde iyi olacak
![]()
kim kimin düşmanıdır bilmemAtv'nin yeminli düşmanları bile gerçeği görmüş.Kenan Erçetingöz her yazısında Atv'yi yerden yere vuruyor bu yazının çıkması dizinin iyi olduğunun ispatıdır.![]()
Bekleyip görelim diyorsun ama hakkında 1-2 olumsuz haberlerle gerçekleri örtmeye çalışıyorsun.kim kimin düşmanıdır bilmemdizi iki kere yurtdışındaçekim yaptı,güzel-popüler oyunculardan kadro kurdu diye efsane olacak hali yok bekleyip görmeli
![]()
göremeyecekti demedimBekleyip görelim diyorsun ama hakkında 1-2 olumsuz haberlerle gerçekleri örtmeye çalışıyorsun.
Karadayı'da ikinci sezonu göremicekti dimiEzel gibi ikinci sezonunda reyting alamayacaktı bu laflarını unuttuk sanma
![]()
Karadayı'da yaşadığın mağlubiyet yetmemiş sana anlaşılan,ben sabırlı bir insanım beklerim bu dediklerini tekrar hatırlatırım sana.göremeyecekti demedimreyting alamaz dedim ancak aynı olayı uzattıkları için reyting düşmedi sema-eylemin kalemi farklıymış
))
gerçek dediğin ne bu arada kpa ve efsane kelimeleribu dediğin efsane dizilere hakarettir ilk bölümden nasıl efsane olsun y a da efsane adayı olsun
![]()
ben şu an bir şey demiyorumKaradayı'da yaşadığın mağlubiyet yetmemiş sana anlaşılan,ben sabırlı bir insanım beklerim bu dediklerini tekrar hatırlatırım sana.![]()
Ben efsane olur demedim çarpıtma,başlamadan Muhteşem Yüzyıl'ın birinci olacağını söyledim.Reyting tahminlerimede 7 alır yazdım.Ben dizinin tutacağını söylüyorum.ben şu an bir şey demiyorumdizi efsane olur ya da olmaz bekleyip görüzcez
ancak dizideki denizer ailesinde oyunculuk namına hiçbir şey göremedim dizinin yüksek reyting alması bunu bunu değiştirmeyecek![]()
ben de tutmayacak demiyorum ancak bekleneni karşılaması güç reyting tahminleri konusuna bakarsan beklenti büyüktüBen efsane olur demedim çarpıtma,başlamadan Muhteşem Yüzyıl'ın birinci olacağını söyledim.Reyting tahminlerimede 7 alır yazdım.Ben dizinin tutacağını söylüyorum.![]()
Kara Para Aşk 2.Bölüm 2.Fragmanı
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @takas @EveN @xBUGRAx @Ahmad @Forumdash @yakup09 @Billy Kane @OzaN @Arslan Bey @Polat Şaşmaz @destere @@ehsan7000 @vhp @batuhankaralar @TubAsi
Ben artık nedense kimseyi etiketleyemiyorumBizim atarlı çiftimiz yine iş başındaBu arada @*Dream* ileti gelmedi.
Google yapıştırıp kopyalıyorsun,bu arada heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.Nasıl beğendinmi fragmanı?Ben artık nedense kimseyi etiketleyemiyorumbu sorun bir tek bende var sanırım
Çok beğendim yine heycan ve aksiyon varGoogle yapıştırıp kopyalıyorsun,bu arada heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor.Nasıl beğendinmi fragmanı?
Fatih Dündar(Ali Yörenç) değilmiydi ya!Çok beğendim yine heycan ve aksiyon varTayyar'ın oğlu Mert'de giriyor bu bölümde oda Elif'e saplantılı şekilde aşıkmış
![]()
Ali Yörenç'di ama adı değişmiş sanırım ilk bölümde Tayyar Elif'e sizi Mert'den ayırmam demiştiFatih Dündar(Ali Yörenç) değilmiydi ya!
Diziyi 3 defa izledim şimdi 4'üncü kez izliyorum o Mert sesini duymamışım.Demek ki sadece Tuba'ya konsantre olduysam.Ali Yörenç'di ama adı değişmiş sanırım ilk bölümde Tayyar Elif'e sizi Mert'den ayırmam demişti