Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dizi başladıktan sonra 9 yorum gelmiş 3ü tubayı eleştiriyor :) zaten o mesajlar dışında diziye başka ağır eleştiri de yok hele bekle bir dizi iyice otursun o zaman görücez ama şimdiden de izleyenlerin hedefi belli :)
Aynı kamplaşma Ekşi Sözlük'te de var Beren ile ilgili yazıların yarısıda kötü.:)

Seçimlerden sonra göreceğiz bu dizinin reytingini o zaman kadar konuşmak için erken.:)

Aynı kamplaşma Ekşi Sözlük'te de var Beren ile ilgili yazıların yarısıda kötü.:)

Seçimlerden sonra göreceğiz bu dizinin reytingini o zaman kadar konuşmak için erken.:)
berne konusunda yarı yarıya yine tuba büyüküstün yaz son mesajları oku oyunculuğu ile ilgili kaç iyi mesaj görücen:)

Kara Para Aşk 1 Bölüm - Ömer Sibel'le vedalaşır(En çok duygulandığım sahne)

Kara Para Aşk Meşhur otopark sahnemiz :) oww atarlarlarını yediğim

Tayyar Dündar şimdi söyledi Elif'e benim için Mert'den farkın yok diye.Haklıymışsın.:)

Son düzenleme:
"Selamımı da söyle :D"

Allaah bomba gibi olacak 2.bölüm :D
Bence Ömer'in babasının ölümüyle ya Tayyar yada Ahmet'in arasında bir bağlantı var. Çünkü Ömer'in babası kuyum işçisiymiş ve faili meçhul bir şekilde öldürülmüş.

Her tekrarıda mı izlenir. Nette izlediklerimi saymıyorum bile. İşte böyle bağımlılık yaptı Kara Para Aşk :)

Şimdilerde yayınlanan tekrarı da listeye giremiyor. :(

Şimdilerde yayınlanan tekrarı da listeye giremiyor. :(
Merhamet dizisi final yaptığına göre ordan da izleyici çekebiliriz.Ayrıca Kara Para Aşk'ın reytinglerini görmek için dizinin oturmasını beklemekte yarar var.:)

Ikinci fragmani daha yeni izledim. Cok fena hareketli olmus cok begendim. 2.Bölüm baya bir hareketli olacak. Dur durak yok iyi olacak :D

Çakmakla oynamayı seviyür:)

BiyAV4xIgAAXqYJ.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato