Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Nilüfer neden yaptın bunu..

nilüfer allah senin canını almasın ne diye söyülüyosun allahım sen bana sabır ver kafayı yicem !:D

Çerezimi hazırladım forum ters köşe olunca alacağım smile'ları merak ediyorum :D

Metin ile Nilüfer'in aşkı iyice alevlenmeye başladı. Bestemsu Özdemir'den profesyonel sahneler. Nedense hiç beklemezdim kendisinden böyle sahneler çıkacağını. Profesyonel bir oyuncu olduğunu gösterdi. Saygın Soysal'ı da es geçmemek lazım. Çok iyi sahne çıkartıyorlar. :)

Bir haftadır diziyi bekliyorum kaçırdım zaten :( Dizinin başı Elif ve Ömer bakışması kaçtı.
o bakışmayı diyecektim konuyu açman iyi oldu :)

iki insan birbirine ne kadar aşıksa bile normal bir sohbette birbirlerinin göözünün içine niye bu kadar uzun bakarlarki :) hanı kurtlarda varmış bu ilk gözünü kırpan kurdu boğarmış sürü bunlarda birbirine feci dalmıştı :)

Bestemsu Özdemir'in yolu açık diyebilirim. Çok iyi performanslar sergiliyor. Tuba Büyüküstün'e de benziyor az çok. Yaşı da çok genç. İleride çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Şimdiden iyi izler vermeye başladı bile. :)

Asıl adıda Fatih Nilüfer bildiklerini Ömerlere de anlatmaz. Metini ele vermez.

Döndük mü yine başa

21.28'de reklama girdik, 21.42'de döndü.

Reklam saatleri gecen haftaya göre ayni mi?

Nilüfer, Metin'e aşık olduğunu, tehlikenin geldiğini söyleyerek göstermiş oldu. Gerçekten seviyor yani. Metin'in, Nilüfer'i derinden etkilediği bir gerçek. Bir de Metin, Nilüfer'e birçok sırrını açıkladı. Mesela annesine ne olduğunu, gerçek isminin 'Fatih' olduğunu söyledi. Metin de seviyor yani. Giderek artan bir sevgi. :)