- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Yanalım gitsin, razıyız Elif-Ömerli sahneler ardı ardına gelsin, bizi şoka soksunömer tuvalete kilitledi eliifi![]()
Bu arada NilMet cephesinde neler oluyor öyle
Yanalım gitsin, razıyız Elif-Ömerli sahneler ardı ardına gelsin, bizi şoka soksunömer tuvalete kilitledi eliifi![]()
bu Metin gerçekten seviyor mu ben hala çözemedim
izliyorum kpa yı şu anda, meluna laf yetiştiriyordum sadece@destere nerdesin o melunun sayfasınamı gittin yoksa?
Elim ayağıma dolandı ne olduğunu bilmiyorum şaşırdım herhelde![]()
Nilüferle konuşurken Elif yerinimi öğreniyorlardı tam yetişemedim sahneye?Seviyor bence. Ama Nilüfer oyun yapiyor BENCE.
adımı karıştıma .ss [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] ediyoz şuradaizliyorum kpa yı şu anda, meluna laf yetiştiriyordum sadece![]()
Hayir, Nilüfer konusmak istedi aradilar, Elif'de bir eski anilarini hatirlatti Londra'da yapilan bir sürpriz. Seni o sekilde kurtaracagim diye birseyler zirvaladi ama güzelim plan sanirim alt üst olacak Nilüfer anlatti simdi Metin'e, daha dogrusu Fatih'eNilüferle konuşurken Elif yerinimi öğreniyorlardı tam yetişemedim sahneye?
melunun sayfası 10'a yaklaşmış, @Arslan Bey'in yüzünden bizim sayfa artmıyor,o uzun yazınca bende post kasmamak için uzun yazınca destan yazıyoruz karşılıklı.izliyorum kpa yı şu anda, meluna laf yetiştiriyordum sadece![]()
Ne dedi kafamı karıştırma?Nilufer Metine neden dedin.![]()
Ben ilk bölümden beri diyorum, ne yapsak?2 haftadır diyorum ben bunu 🙂🙂 babamdan fırsat kalmıyor dizi izlerken foruma bakamıyorum netten izledim için basket seyrediyor sürekli
metinle nülifer sahnelerine daha duygusal daha hoşş bir müzik bulunmalı acilen yoksa sahnelernin anlamı kalmıyor 🙂🙂