yazılarına denk gelmemişim sanırım sen haklısın diyelim ozaman bende senin gibi düşünüyorum 🙂🙂Ben ilk bölümden beri diyorum, ne yapsak?![]()
yorumlarda aslında en iyisi kısa mesaj hem sayfa artar hem diziyi kaçırmayızmelunun sayfası 10'a yaklaşmış, @Arslan Bey'in yüzünden bizim sayfa artmıyor,o uzun yazınca bende post kasmamak için uzun yazınca destan yazıyoruz karşılıklı.![]()
Bir haftadır diziyi bekliyorum kaçırdım zatenyorumlarda aslında en iyisi kısa mesaj hem sayfa artar hem diziyi kaçırmayız![]()
sonrada neden beni brakmıyorsun diye ağlayacak metinenilüfer allah senin canını almasın ne diye söyülüyosun allahım sen bana sabır ver kafayı yicem !![]()
Metin iyice çözüldü bu çok yiyi.Nilüfer harbi salak cikti ya![]()
o bakışmayı diyecektim konuyu açman iyi olduBir haftadır diziyi bekliyorum kaçırdım zatenDizinin başı Elif ve Ömer bakışması kaçtı.
yilik yapayım derken kötülük yaptı. Şimdi çatışma çıkacak. Tekne gelemeyeceğine göre. Meitn Nilüferi bırakıp kaçmak zorunda kalacak.sonrada neden beni brakmıyorsun diye ağlayacak metine![]()
Çerezimi hazırladım forum ters köşe olunca alacağım smile'ları merak ediyorum![]()
Kendini kurtarmaya geleceklerini.Ne dedi kafamı karıştırma?![]()
Diziyi yarım yamalak izledim kafam karışmıştı şimdi parçaları birleştirdim.Kendini kurtarmaya geleceklerini.