- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Aşk, Tuba'ya yakıştığı kadar kimseye yakışmadı .netElif bu oyun degildi, gercekti dedi, ömer hafif bir tebessüm ile kala kaldi. 😉
Aşk, Tuba'ya yakıştığı kadar kimseye yakışmadı .netElif bu oyun degildi, gercekti dedi, ömer hafif bir tebessüm ile kala kaldi. 😉
45 saniye izledim süperdituvana türkayın ofisteki sahnesi Allah ım bu nasıl bi güzelliktir yatam dedem açmıştı ki öpüşünce değiştirdi
Oha ben o replikleri kaçırmışım. 😱Aa olmaz böyle biraz daha dikkat.
Ömer gerçek olduğuna inanamadı bileÖnemli bir sahne kaçırmamışım.
Miras yedi, hani şu mirasa konan kişiler verilen isimdi. Ben de bunu elmasa çevirdim. Buradakiler elmasa konmaya çalışıyorlar. Elmaslara konmaya çalışıyorlar yani. O açıdan yazmıştım yani bunu.Pas atma, bekliyorum.
bende sevmem öyle sahneleri ama tuvanayı izlemek için değiştirmezdimSende tam sahneyi bulmuşsun.
Yarın açıp tekrar bakarım artık. Önemli ayrıntı.
Miras yedi, hani şu mirasa konan kişiler verilen isimdi. Ben de bunu elmasa çevirdim. Buradakiler elmasa konmaya çalışıyorlar. Elmaslara konmaya çalışıyorlar yani. O açıdan yazmıştım yani bunu.
Aşk başlıyor.Ömer gerçek olduğuna inanamadı bile
Reklama girmeden önceki sahnelerin yanında hafif kalmış.Dizinin damar sahnesi.
Ömer gerçekti biz milyonlar şahidiz .Aşk başlıyor.
Reklama girmeden önceki sahnelerin yanında hafif kalmış.
Ömerin ben hala Sibeli seviyorum demesinden korkuyorum.Ömer gerçekti biz milyonlar şahidiz .
ne alakası var dizileri ailece izleyenler var aile içinde izlenirken böyle sahnelerde insan kendisi utanır eğer utanman varsa ki ben utanırımbende sevmem öyle sahneleri ama tuvanayı izlemek için değiştirmezdim
@takas Aman değiştir yoksa ateşlerde yanarsın. Kötü, ahlakı düşük bi insan olursun demi)))
Ömer gözünüzü açsın artık,görsün Sibel'in gerçek yüzünü?Ömerin ben hala Sibeli seviyorum demesinden korkuyorum.
unutmuş aga işte ölenle ölünmüyorAşk başlamış yuh yani biri elife babasının yakın zamanda öldüğünü hatırlatır mı )))))
Ömerin ben hala Sibeli seviyorum demesinden korkuyorum.
Hastaneden yazıyorum Elif elden gitti lilililili ağıt yakacam.@Yakamoz-Asi
Yaptığımız espiriyidemi açıklayalım? @Arslan Bey'i de anlayamadın rahatmısın sen.O güzelim sahneyi bitirir...
Ne hastanesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?