reytinglere bakıyoruz ama kpa reytingleride iyi , sen hatırlarmısın bilmem ama , sen demiştin ki bu diziyi hayatta izlemem dedin , ben ona şaşırdım , kesin hatırlamazsın sen
ne ara dedim loreytinglere bakıyoruz ama kpa reytingleride iyi , sen hatırlarmısın bilmem ama , sen demiştin ki bu diziyi hayatta izlemem dedin , ben ona şaşırdım , kesin hatırlamazsın sen![]()
ne ara dedim lohangi konudaydı bir bakayım
edit:hatırladım çarşamba akşamları izlemem dedim kaç kez zaten izlemem de![]()
onu dikkate alma meno izleye izleye menopoza girdi![]()
noldu laahh emre ahh
kpa devamlı izleyecek misin ? yoksa My sonrası denemeler mi yapıyorsun ?
meryemle zaten aşkı çok iyiydi halit meno teyzeye de uyum sağladı
noldu la![]()
şu an için 10.bölüme ka izlicem istediklerim olursa devam ederim ama şimdiki gibi 120 dk nin 60 dk si elif-ömer aşkı olursa izlememkpa devamlı izleyecek misin ? yoksa My sonrası denemeler mi yapıyorsun ?![]()
anladım hayırlısışu an için 10.bölüme ka izlicem istediklerim olursa devam ederim ama şimdiki gibi 120 dk nin 60 dk si elif-ömer aşkı olursa izlememmy sonrası için çarşambaları boş bırakıyom kpa izlemem seneye
ne yapıcan lo yazıyıanladım hayırlısı
emre birde ben senden My dizisinin sana ne kattıklarını , ne öğrendiklerini anlatan bir yazı istiyorum , haberin olsun![]()
günde yüztane haber açıyorsun , bunuda yaparsın yane yapıcan lo yazıyı![]()
sana mı mesaj atayım konu mu açayım yazıyıgünde yüztane haber açıyorsun , bunuda yaparsın ya![]()
konu aç , zaten herkes böyle bi konuyu mrk edersana mı mesaj atayım konu mu açayım yazıyı![]()