reytinglere bakıyoruz ama kpa reytingleride iyi , sen hatırlarmısın bilmem ama , sen demiştin ki bu diziyi hayatta izlemem dedin , ben ona şaşırdım , kesin hatırlamazsın sen
ne ara dedim lo hangi konudaydı bir bakayımreytinglere bakıyoruz ama kpa reytingleride iyi , sen hatırlarmısın bilmem ama , sen demiştin ki bu diziyi hayatta izlemem dedin , ben ona şaşırdım , kesin hatırlamazsın sen
ahh emre ahhne ara dedim lo hangi konudaydı bir bakayım
edit:hatırladım çarşamba akşamları izlemem dedim kaç kez zaten izlemem de
onu dikkate alma meno izleye izleye menopoza girdi
noldu laahh emre ahh
kpa devamlı izleyecek misin ? yoksa My sonrası denemeler mi yapıyorsun ?
meryemle zaten aşkı çok iyiydi halit meno teyzeye de uyum sağladı
noldu la
şu an için 10.bölüme ka izlicem istediklerim olursa devam ederim ama şimdiki gibi 120 dk nin 60 dk si elif-ömer aşkı olursa izlemem my sonrası için çarşambaları boş bırakıyom kpa izlemem seneyekpa devamlı izleyecek misin ? yoksa My sonrası denemeler mi yapıyorsun ?
anladım hayırlısışu an için 10.bölüme ka izlicem istediklerim olursa devam ederim ama şimdiki gibi 120 dk nin 60 dk si elif-ömer aşkı olursa izlemem my sonrası için çarşambaları boş bırakıyom kpa izlemem seneye
ne yapıcan lo yazıyıanladım hayırlısı
emre birde ben senden My dizisinin sana ne kattıklarını , ne öğrendiklerini anlatan bir yazı istiyorum , haberin olsun
günde yüztane haber açıyorsun , bunuda yaparsın yane yapıcan lo yazıyı
sana mı mesaj atayım konu mu açayım yazıyıgünde yüztane haber açıyorsun , bunuda yaparsın ya
konu aç , zaten herkes böyle bi konuyu mrk edersana mı mesaj atayım konu mu açayım yazıyı