Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla sonuçta çarşamba günü yayınlanıyor MY en büyük rakiibi ,şaşırttın beni :D
my nin en büyük rakibi dikmen bir kere insan bir reytinglere bakar .ss

neyse zaten kalite anlamında ne bir @denizz19 un sevdaluk u ne de @destere nin kss si etmez kara para aşk :) bir umut tuvananın rolü artar diye bakıyom :X

my nin en büyük rakibi dikmen bir kere insan bir reytinglere bakar .ss

neyse zaten kalite anlamında ne bir @denizz19 un sevdaluk u ne de @destere nin kss si etmez kara para aşk :) bir umut tuvananın rolü artar diye bakıyom :X
reytinglere bakıyoruz ama kpa reytingleride iyi , sen hatırlarmısın bilmem ama , sen demiştin ki bu diziyi hayatta izlemem dedin , ben ona şaşırdım , kesin hatırlamazsın sen :D

reytinglere bakıyoruz ama kpa reytingleride iyi , sen hatırlarmısın bilmem ama , sen demiştin ki bu diziyi hayatta izlemem dedin , ben ona şaşırdım , kesin hatırlamazsın sen :D
ne ara dedim lo :F hangi konudaydı bir bakayım :A

edit:hatırladım çarşamba akşamları izlemem dedim kaç kez zaten izlemem de :F

şu an için 10.bölüme ka izlicem istediklerim olursa devam ederim ama şimdiki gibi 120 dk nin 60 dk si elif-ömer aşkı olursa izlemem :) my sonrası için çarşambaları boş bırakıyom kpa izlemem seneye
anladım hayırlısı :)
emre birde ben senden My dizisinin sana ne kattıklarını , ne öğrendiklerini anlatan bir yazı istiyorum , haberin olsun:)

7. Bölümü uyku tutmadı, izledim az önce.

Genel olarak bölümü beğendim lakin hareketli tarafı dizinin az da olsa fark edilir şekilde azalmış. Özellikle dizinin ilk 60 dakikası Elif'in şoku üzerinden atamaması ile geçmiş. Durgun ilerleyen bir kısımdı.

Dizi daha sonra açıldı. Tayyar sevgilisine acı vererek öğreniyor ama akıllı hareket etmiyor. Istese çoktan Ömerin izini bulurdu. Madem herşeyi araştırıyor sevgilisinin hangi okula gittiğini mi bulamıyor? :)

Metin-Nilüfer tehlikeli bir yakınlık ama Metin'in başı yanacak sonunda gibi. Tayyar affetmez gerçekleri öğrendiğinde.

Bahar-Levent şimdilik plan işliyor ama bir yerde patlak verecek. Elifin kız kardeşi doğru tespit etti. Bahar hep övüyor.

Elif'in annesi Amerikaya gidebilecek mi acaba? Giderse şüphelenecek.

Ömer-Elif bir iz buldular. Bulacaklar gibi. Elif dedim sahnesi dizinin en güzel sahnesiydi, iyi kurgulanmış ve cuk oturmuş bir sahne olmuş. :)

Çarşamba akşamı pürüz çıkmazsa uzun aradan sonra TVde izlerim yeni bölümü.

Güzel bölümdü.

Elif git gide Ömer'e yakınlaşıyor keza Ömer de öyle.:) En çok üzüldüğüm ise Pelin oldu.:( Çitlembik'e iftira attılar.:( :(