fark kapanmış ama bu farkı kapatan keşke KPA olsaydı fark MY nin düşmesiyle kapanmış gibi oysa iki hafta önce AB grubunda 7 yi geçmişti kpa ben öyle hatırlıyorum bu hafta 6 küsür ama MY battığı için kpa ya yaklaşmış gibi duruyorDün gece totem yaptıysa iyi yaptı valla.AB'de fark kapandı gibi.Bizim Felix'in dizisi total oldu bütün gün foruma girmedi.![]()
Hacı reytingler bu ara düşük gibi birde Vicdan 2-3 reyting alırken Ankaranın Dikmeni gibi bir dizi 6-7 almaya başladı.fark kapanmış ama bu farkı kapatan keşke KPA olsaydı fark MY nin düşmesiyle kapanmış gibi oysa iki hafta önce AB grubunda 7 yi geçmişti kpa ben öyle hatırlıyorum bu hafta 6 küsür ama MY battığı için kpa ya yaklaşmış gibi duruyor![]()
tns için söylecek söz yok zaten ben dizileri reytinge göre hiç değerlendirmedim vicdan ı baştan sona izledim sıfır reytingle 2 sezon oynasa yine izlerdimHacı reytingler bu ara düşük gibi birde Vicdan 2-3 reyting alırken Ankaranın Dikmeni gibi bir dizi 6-7 almaya başladı.
Kötü bişeyde söylemek istemiyorum diziyi seven kardeşlerimizde var ama zamanla düşecektir Kara Para Aşk yükselecektir.
Hem aga biz reytinge göremi dizi izliyoruz dizi kendisini devam ettirsin yeter bize ne?![]()
Hızlandırarak dizimi izlenir sümbül7.bölümü hızlandırarak izledim
tayyar reyizin işkence sahnesi neydi öyle 😱
Tuba ağlayamamasına rağmen bu bölüm de ağlama sahnesi yazmışlar bu kafayla dizi zor yükselir
zerrin sonunda bişilri farketti gibi işin içine neboşun girmesi iy olacaktırama dublajı felaket hala
arda-pelin iyi bir çift olur
aslı ne gıcık şey öyle
metin-nilüfer ömer-elif çiftinin önüne geçecek gibi
baharlı sahneler çok azdı bu gidişle dizi de bahara eremez reytingte hep kışta kalır
@destere @Çiğdem- @ABAY_06
Tuba nerdeyse her sahnede ağlıyor ağlamayı güzelde beceriyor bence, ama her bölüm ağlatmaları hoş değil biraz daha soğukkanlı olmalı zekasını kullanmalı çok çaresiz bir tip çizmeye başladılar7.bölümü hızlandırarak izledim
tayyar reyizin işkence sahnesi neydi öyle 😱
Tuba ağlayamamasına rağmen bu bölüm de ağlama sahnesi yazmışlar bu kafayla dizi zor yükselir
zerrin sonunda bişilri farketti gibi işin içine neboşun girmesi iy olacaktırama dublajı felaket hala
arda-pelin iyi bir çift olur
aslı ne gıcık şey öyle
metin-nilüfer ömer-elif çiftinin önüne geçecek gibi
baharlı sahneler çok azdı bu gidişle dizi de bahara eremez reytingte hep kışta kalır
@destere @Çiğdem- @ABAY_06
e napayım dizinin yarsından fazla elif-ömer gerçekçi olmayan bir aşkı mı izleyeyim 60 dkHızlandırarak dizimi izlenir sümbül![]()
hızlandırılmış tura geçmiş yani dizinin başında 5 dakika ortasında 5 dakika sonunda 5 dakikalık bölümler izliyorHızlandırarak dizimi izlenir sümbül![]()
Gerçekci olmıyan bir aşkmı dizinin en güzel sahneleri onlar 😱 sen meno teyze ve sülü'yu izleye izleye aşk sahnelerinide unutmuşsune napayım dizinin yarsından fazla elif-ömer gerçekçi olmayan bir aşkı mı izleyeyim 60 dk![]()
neyse diziyi 10.bölüme ka hızlandırarak izlemeye karar verdimTuba nerdeyse her sahnede ağlıyor ağlamayı güzelde beceriyor bence, ama her bölüm ağlatmaları hoş değil biraz daha soğukkanlı olmalı zekasını kullanmalı çok çaresiz bir tip çizmeye başladılar![]()
Sümbül işte ne beklersinhızlandırılmış tura geçmiş yani dizinin başında 5 dakika ortasında 5 dakika sonunda 5 dakikalık bölümler izliyor![]()
onların gerçek aşk bir kere bakışlardan bile anlaşıliyi .ssGerçekci olmıyan bir aşkmı dizinin en güzel sahneleri onlar 😱 sen meno teyze ve sülü'yu izleye izleye aşk sahnelerinide unutmuşsun![]()
metinle nilü işi pişirecek ablası boşuna ağlayıp duruyor bir yıl sonra nilüfer kucağında çocukla eve dönecek gibineyse diziyi 10.bölüme ka hızlandırarak izlemeye karar verdimbelki bahar ve zerrin sahneleri artar bir de metin-nilü çok iyi oldu
yok lo dediğim gibi elif-ömer arasında yaratılmaya çalışılan yapay aşkın sahnelerini geçince dizi kısalıyor zatenhızlandırılmış tura geçmiş yani dizinin başında 5 dakika ortasında 5 dakika sonunda 5 dakikalık bölümler izliyor![]()
metin ile nilünün aşkı çok garip oldumetinle nilü işi pişirecek ablası boşuna ağlayıp duruyor bir yıl sonra nilüfer kucağında çocukla eve dönecek gibi![]()
yok artıkın 😱 cumartesi ya da pazar günleri hızlandırarak youtubeden izliyom kpa yı
valla sonuçta çarşamba günü yayınlanıyor MY en büyük rakiibi ,şaşırttın beniyok artıkın 😱 cumartesi ya da pazar günleri hızlandırarak youtubeden izliyom kpa yı![]()