Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kpa mı izlediniz misafirlikte :D
Hayır çocuklar Dikmen büyükler muhteşem dönüşümlü izledik arada sevdaluk ama kpayi kimse açmadı çocuklar uzunca ben Son yarım saate baktım. dizide bişey değişmemiş

KPA misafirlikte muhabbete fon olsun diye izlenecek bir dizi değil Dikmen gibi iki gözatmayla anlaşılacak basit senaryosu yok 😉 İzlemek için dikkat vermek gerekiyor zeka gerekiyor biraz 😉

Kütahya Porselenden nefret ettim bu bölüm...

Ali amir seni uyarmıştı Metin ne demişti cin gibidir Ömer
Beni kimse bulamaz diye sıyrıldın ama karşında ömeri görünce ne yapacaksın acep.
Ömerim zekidir,çeviktir adamın hasosudur elinden bir uçan bir de kaçan kurtulur.

Güzel bölümdü sevdim ben.
Ya sana birşey olursa diyen elif canımsın.
Arda ve Pelin cephesi de baya ilginç olacak sanki.Arda birşeyler hissediyormuş peloya.
Ayrıca Aslıcım canım benim sana hayranım iki dakikada Bahar ve Levoyu çözdün dizide senin üstüne tanımıyorum.Devam et canım bu ikisinin pisliklerini ortaya dökeceksin güveniyorum sana.

Hayır çocuklar Dikmen büyükler muhteşem dönüşümlü izledik arada sevdaluk ama kpayi kimse açmadı çocuklar uzunca ben Son yarım saate baktım. dizide bişey değişmemiş
Her diziyi açmışlar bitek kpa açmamışlar :D

Son düzenleme:
KPA misafirlikte muhabbete fon olsun diye izlenecek bir dizi değil Dikmen gibi iki gözatmayla anlaşılacak basit senaryosu yok 😉 İzlemek için dikkat vermek gerekiyor zeka gerekiyor biraz 😉
tam aksine yarım saat izleyip tüm yapılan alakart dalavereleri anlıyorsun sonuç çözüm yok bir türlü bulamıyorlar)))

Ömer, Elif Dedim'i şiir gibi söylüyor. Şarkı gibi söylemeye kalkına büyük çuvallıyor zaten. :D

Özer Özel'den 'Elif Dedim' türküsünü dizide isterim açıkcası.

Bl_8CI-IMAAa5Vm.jpg

Guzel bir bölümdü yalnız kaçırılan kızın sahneleri çok fazla sanki o başrol gibi geldi bana :D
Ömer bence ilk aşık olacak ♡

Kaçak nerdeydin sen dün akşam?Hani birlikte izleyip yorumlaşacaktık.:)
Unuttum ya ama diziyi izledim Mrk etme :D

@sürgünüm Nebahat Çehre ile bir kızın sahneleri çok azdı neden öyle oldu :(

Kaçak nerdeydin sen dün akşam?Hani birlikte izleyip yorumlaşacaktık.:)
Unuttum ya ama diziyi izledim Mrk etme :D

@sürgünüm Nebahat Çehre ile bir kızın sahneleri çok azdı neden öyle oldu :(
Ben sevmiyorum fazla kendisini rolünün az olması iyidir.:) Ömer ve Elif'li sahnelere ne diyorsun?

@destere Kara Para Aşk'ı ve Karadayı'yı izlemişsindir umarım. :)

Ben sevmiyorum fazla kendisini rolünün az olması iyidir.:) Ömer ve Elif'li sahnelere ne diyorsun?

hiç sektirmeden izliyorum bazı yerlerinde mutlu oluyorum bazı yerlerinde çile çekiyorum ama asla asla demiyorum bitene kadar devam

KPA güzel gidiyor ama gidişata baklıçlırsa beklentiler yüksekti buna rağmen beklentileri karşılamadığını düşünüyorum ama şu anda yayındaki üç beş kaliteli diziden biri diyebilirim ..

Bu bölümdeki sahneleri iyi di ama ömer bazen çenesini Tutamıyor elifi sinirlendirdi :D suşi sahneleri de güzeldi :D
birde önerin genç bir arkadaşı var adını bilmiyorum ona sinirlendim ille de karakola götüren filan dedi :D
Birde ben telefondan girdiğim için alıntılama yapmıyor , sorun bende değil yani :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21