Hayır çocuklar Dikmen büyükler muhteşem dönüşümlü izledik arada sevdaluk ama kpayi kimse açmadı çocuklar uzunca ben Son yarım saate baktım. dizide bişey değişmemişKpa mı izlediniz misafirlikte![]()
Hayır çocuklar Dikmen büyükler muhteşem dönüşümlü izledik arada sevdaluk ama kpayi kimse açmadı çocuklar uzunca ben Son yarım saate baktım. dizide bişey değişmemişKpa mı izlediniz misafirlikte![]()
Aynen sabahın köründe kalkacağım ama bölümü bir daha izlemeden de uyuyasım yokBölümü eklemediler hala 1 kez daha izlemeden uyumak istemiyorum![]()
Bölümü 2 part halinde yüklediler. Şimdi bir göz atarsan, görürsün. Normâlde anında yüklerlerdi ama bu kez öyle olmadı.Bölümü niye eklemediler![]()
Her diziyi açmışlar bitek kpa açmamışlarHayır çocuklar Dikmen büyükler muhteşem dönüşümlü izledik arada sevdaluk ama kpayi kimse açmadı çocuklar uzunca ben Son yarım saate baktım. dizide bişey değişmemiş
tam aksine yarım saat izleyip tüm yapılan alakart dalavereleri anlıyorsun sonuç çözüm yok bir türlü bulamıyorlar)))KPA misafirlikte muhabbete fon olsun diye izlenecek bir dizi değil Dikmen gibi iki gözatmayla anlaşılacak basit senaryosu yok 😉 İzlemek için dikkat vermek gerekiyor zeka gerekiyor biraz 😉
Kaçak nerdeydin sen dün akşam?Hani birlikte izleyip yorumlaşacaktık.Guzel bir bölümdü yalnız kaçırılan kızın sahneleri çok fazla sanki o başrol gibi geldi bana
Ömer bence ilk aşık olacak ♡
Ben sevmiyorum fazla kendisini rolünün az olması iyidir.Kaçak nerdeydin sen dün akşam?Hani birlikte izleyip yorumlaşacaktık.
Unuttum ya ama diziyi izledim Mrk etme
@sürgünüm Nebahat Çehre ile bir kızın sahneleri çok azdı neden öyle oldu![]()
hiç sektirmeden izliyorum bazı yerlerinde mutlu oluyorum bazı yerlerinde çile çekiyorum ama asla asla demiyorum bitene kadar devamBen sevmiyorum fazla kendisini rolünün az olması iyidir.Ömer ve Elif'li sahnelere ne diyorsun?
@destere Kara Para Aşk'ı ve Karadayı'yı izlemişsindir umarım.![]()