Bakışlar süperAllah'ını seven üstüme Tuba Büyüksün atsın,tatlılıktan ölücek yeminle.
![]()
Bakışlar süperAllah'ını seven üstüme Tuba Büyüksün atsın,tatlılıktan ölücek yeminle.
![]()
O kadar bağlıyor ki dizi kendine.Bakışlar süper![]()
bak aklıma ne geldi bu ömerin nişanlısı sibelmiydi adı neyse elifin kız kardeşi çıkıcak en sonudna galiba kızın annesi bankaya gitti yüklü bir miktar vardı hesapta bankada çalısan kadın gerçek kızınız sanmıstım dedi sibel o kadının kızı değil elifin babasıylada çalıstığına göre elifin babasının kızı yanı elifin kardeşi çıkıcak aaa 😱😱😱Türkü sahnesini hiç böyle tahmin etmemiştim ama bundan daha güzel olamazdı herhalde...Kesinlikle on numara beş yıldız bir sahneydi...
Oyunculuklarda bir harikaydı...
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek muhteşemsiniz...
Metin-Nilüfer ilişkisinin bu şekilde işleneceğini düşünmemiştim. İlersi için NilMet olsun diyordum ama cık iki bölümdür hoşuma gitmedi ilişkileri.. Metin yalanla dolanla manyaklıkla mı Nilüfer'i kendine bağlamaya çalışacak? Bu şekilde ilerlerse burdan doğru düzgün aşk çıkmaz. Metin'in aşkı samimi gelmez öncelikle.. Metin Mert'ten beter çıktı.. Güya Mert manyakça bağlıydı.. Ee kardeşler sonuçta, çekmişler birbirlerine..
Bu bölüm Aslı süperdi. Tak tak tak nasıl söyledi herşeyi.. Dobra ve akıllı kız.. İlerde Ömer'in de etkisiyle Aslı ve Elif'in ilişkilerinin daha iyi olacağını düşünüyorum ya da temenni ediyorum. Bahar'ın gerçek yüzünü görünce Elifle Aslı yakınlaşacaktır diye düşünüyorum. Hem Bahar'ın gerçek yüzünü Aslı çıkarsın ortaya, onu da bir güzel postalasın ama o güzel günün zamanı vardır daha..
Birde reklamların biri bitiyor biri başlıyor ayıptır.Sonra dizi neden yükselmiyor neden 3. oluyor.Bu kafayla sen 6 reyting aldığıan dua et dizinin.Ben çok ciddi olarak şu reklamlardan sonra dizinin bu hafta da 5 civarında reyting alacağını düşünüyorum.Bu nedir ya.
😱 neyse bölüm hakkında yorumun nedir ona göre bugün ya da haftasonu izlicembak aklıma ne geldi bu ömerin nişanlısı sibelmiydi adı neyse elifin kız kardeşi çıkıcak en sonudna galiba kızın annesi bankaya gitti yüklü bir miktar vardı hesapta bankada çalısan kadın gerçek kızınız sanmıstım dedi sibel o kadının kızı değil elifin babasıylada çalıstığına göre elifin babasının kızı yanı elifin kardeşi çıkıcak aaa 😱😱😱
cnm şuuu senin tüyo siteni bana link atsana hepsi çıktı vllaTam görmek istediğim sahneler vardı bu bölüm şimdiye kadar birbiri ile hep didişen bir ikili izliyorduk bu bölümde ise aşka dahil ilk temeller atıldı.Ömer'in Elif'i evine götürmesi onunla yakından ilgilenmesi Arda'ya ve Abisine karşı koruması Elif'in Ömer için endişelenmesi o kadar güzeldi kididiş didiş nereye kadar gerçi yine didişmeleri eksik olmadı ama dozunda bir şekilde
Nilüfer ve Metin çiftine çok sinir olmaya başladım.Pislik Metin tüm yaptıklarını Elif isteyerek yapmış gibi anlatıyor Nilüfer'de saf saf inanıyor
Kpa mı izlediniz misafirlikteşuan bir yerde misafirlikteyiz her dizinin izleyeni var kpayi izleyen kimse yok)) dizide zaten hersey ortaya çıktı ama bir türlü yakalamiyorlar))) baydi beni. çok sahte duygular var dizide duygu dediğin samimi olur burdaki duygular çok sahte
soluksuz izleniyor yanı 2 saat hiç sıkmadan insan 5 dakika bile sıkılmıyor vlla o derece akıcı bir dizi mesala ben karadayı izlerken uyumuşum😱 neyse bölüm hakkında yorumun nedir ona göre bugün ya da haftasonu izlicem![]()
ilk 3 bölümü izledim son 3 bölümü hızlandırarak izledim :::::soluksuz izleniyor yanı 2 saat hiç sıkmadan insan 5 dakika bile sıkılmıyor vlla o derece akıcı bir dizi mesala ben karadayı izlerken uyumuşumama bu dizide gözümü kırpmadım ayrıca sen izliyormusun bu diziyi yenimi baslıcaksın 😵😵
devam ett bence muhteşem yüzyıl bitince matban sinek avlamasın sonra hemenilk 3 bölümü izledim son 3 bölümü hızlandırarak izledim :::::![]()
onun matbaası gelişmiş bana ihtiyaç yokdevam ett bence muhteşem yüzyıl bitince matban sinek avlamasın sonra hemen
kara para aşktan devam edersin![]()
cnm şuuu senin tüyo siteni bana link atsana hepsi çıktı vlla![]()
bu arada ömerin nişanlısı sibelmiydi neydi elifin kardeşi olabilirmi acaba annesi sandığımız kişi gerçek annesi değilmiş bankaya gittiğinde öğrenmiştik elifin babasıyla olan yakınlığından bunu çıakrdım hemen elifin kardeşi çıkabilir 🙂🙂🙂çıkıyor demiştim ama http://www.dizinindibi.net/forum/forumdisplay.php?f=197
aman inş. öyle birşey olmasın bencebu arada ömerin nişanlısı sibelmiydi neydi elifin kardeşi olabilirmi acaba annesi sandığımız kişi gerçek annesi değilmiş bankaya gittiğinde öğrenmiştik elifin babasıyla olan yakınlığından bunu çıakrdım hemen elifin kardeşi çıkabilir 🙂🙂🙂
annesi o kadın olmadığına göre ya tayyarın yada elifin babasının kızı çıkıcaktır ama ben elifin akrdeşi olur diye düşünüyorum bizim türk dizileri seviyor böyle senaryoları ömer elife aşık olduğu an nişanlısının elifiin kardeşi olduğunu öğrenir falan hahah tam türk dizilerine uygun bişr senaryoaman inş. öyle birşey olmasın bencebanada Sibel Tayyar'ın kızı gibi geliyor bir bölümde Tayyar Sibel Andaç'ın bizimle bağı ortaya çıkmaz dimi diye birşey söylemişti Metin'e
Annesi de Fatma bence Sibel'in sahte kimliği Mine Kazım ordaki bilgiler sahte yani Fatma Sibel'in öz annesiannesi o kadın olmadığına göre ya tayyarın yada elifin babasının kızı çıkıcaktır ama ben elifin akrdeşi olur diye düşünüyorum bizim türk dizileri seviyor böyle senaryoları ömer elife aşık olduğu an nişanlısının elifiin kardeşi olduğunu öğrenir falan hahah tam türk dizilerine uygun bişr senaryo![]()