maç nasıl uzayacaktıki berabere kalınca bitiyor maç yine olurdu kara para aşk 90dakıka olmuyormu bu maçlar diziye etki olmazdıkıTamam ya GS kazansın da bitsin şu maç uzamasın dizim var benim)
maç nasıl uzayacaktıki berabere kalınca bitiyor maç yine olurdu kara para aşk 90dakıka olmuyormu bu maçlar diziye etki olmazdıkıTamam ya GS kazansın da bitsin şu maç uzamasın dizim var benim)
Anlamadım ben ne demek istedin?maç nasıl uzayacaktıki berabere kalınca bitiyor maç yine olurdu kara para aşk 90dakıka olmuyormu bu maçlar diziye etki olmazdıkı![]()
maç uzayabilir dizi yayınlanmayablir diyordunuzya 90 dakika olmuyormu bu maçlar nasıl uzayacaktı diyorum 🙂🙂
Kupa maçı bu lig maçı değil.maç uzayabilir dizi yayınlanmayablir diyordunuzya 90 dakika olmuyormu bu maçlar nasıl uzayacaktı diyorum 🙂🙂
alla alla berabere kalınca nasıl kazanmış oluyorki ayrıca üsteki yorumunda berabere kalınca galatasaray geçer diyorsun alttakı mesajtada berabere kalınca maç uzar diyorsun bana göre berabere olunca maç berabere biter öyle bliyorum ben kafamı karıştırdınKupa maçı bu lig maçı değil.Galatasaray'ın tur atlaması için galip veya 3-3 berabere kalması gerekiyordu.
Maç 2-2 iken maç uzatmalara gidebilir ve 120 daika olabilirdi bu durumda da dizi etkilenirdi.![]()
Bayanların futbol bilmeyenleriylede konuşmak çok zor neyi anlamadın?alla alla berabere kalınca nasıl kazanmış oluyorki ayrıca üsteki yorumunda berabere kalınca galatasaray geçer diyorsun alttakı mesajtada berabere kalınca maç uzar diyorsun bana göre berabere olunca maç berabere biter öyle bliyorum ben kafamı karıştırdın![]()
2-2 berabere biterse maç uzar dedin ama 3-3 berabere bitince galatasaray eniyor diyorsun berabere biten maçı nasıl yeniyor galaatsaray 🙂🙂 neyse ben senin kafanı karıştırmıyım en iyisiBayanların futbol bilmeyenleriylede konuşmak çok zor neyi anlamadın?
En basit şöyle anlatayım maç 90 dakika yayınlandıya 120 dakikada olabilirdi.
Kara Para Aşk ile ilgili yorum da yapıcan mı?
Bahar bu gerizekaliliğıyla hem adamdan hem Eliften olacak gerçi bu nankörlükle ohhhh iyi olacak.Baharın sevgilisi Elife gerçekten aşık olacak galiba![]()
Aynen.Bahar bu gerizekaliliğıyla hem adamdan hem Eliften olacak gerçi bu nankörlükle ohhhh iyi olacak.![]()
İlk maçta çünkü Bursaspor deplasmanda berabere kaldı.2-2 berabere biterse maç uzar dedin ama 3-3 berabere bitince galatasaray eniyor diyorsun berabere biten maçı nasıl yeniyor galaatsaray 🙂🙂 neyse ben senin kafanı karıştırmıyım en iyisişuan izleyemiyorum babam maç izlicekmiş netten izlicem bende ama netten açınca sitelerde takılamıyorum donuyor video forumdan braz sonra çıakbilirsem ozaman bakıcam
![]()