şimdi birşey daha derdimde neyse susayım en iyisi ben hahahaİlk maçta çünkü Bursaspor deplasmanda berabere kaldı.![]()
şimdi birşey daha derdimde neyse susayım en iyisi ben hahahaİlk maçta çünkü Bursaspor deplasmanda berabere kaldı.![]()
reklam alacak tabi başka napacak şöyle ik grupta da 8 reytingi geçip rahat mı edebildi diziYok artık ya, yarım saat sonra reklamamı girilirmiş!
reklam olmusken hemen odama gideyim be koşa koşa açayım digitürk pilayı diziden sonra genel yorumumu söylerim iyi seyirler sizlere 🙂🙂Maçtan sonra reklam ver,dizi başlar başlamaz reklam ver yarın Kara Para Aşk reytinglerde çakılabilir.
sen susss karşı dizinin ajanıreklam alacak tabi başka napacak şöyle ik grupta da 8 reytingi geçip rahat mı edebildi dizi![]()
kalitenin ajanıyım bensen susss karşı dizinin ajanı![]()
normaldirreklam alacak tabi başka napacak şöyle ik grupta da 8 reytingi geçip rahat mı edebildi dizi
My 8-9 aldığı halde 1. 15 dk reklamsız gidiyor![]()
Hacı nasıl kafam karıştı?Tayyar reyiz reyiz heralde Metin'in öz emmisiDediğim gibi Tayyar reyiz zamanında Behlül'lük yapmmiş
![]()
korku olduğunu nereden çıkardınkalitenin ajanıyım ben
normaldirbu kalite hiç reklam vermemeli bak diğer diziler 130 dk bile reklamsız gidiyor
Diğer diziler daha 4-5 bölümlük. My ise 130 bu ne korku my'de ki ?![]()
algıda bozukluk şey etmiş o zamankorku olduğunu nereden çıkardın
Şuana kadar ki algı bu yönde ve doğru da bi algı olduğu için..
kpa reklam dönüşü 22.43
Behlüllük yapmışmı? Yapmamış mı orası tam anlaşılmıyor.Neden ki ??![]()
Behlül'lüğün alasını yapmiştir ReyizBehlüllük yapmışmı? Yapmamış mı orası tam anlaşılmıyor.![]()
Tayyar'ı tek seven ben miyimReyiz yaaa gene yapti yapıcağini
Behlül'lüğün alasını yapmiştir Reyiz![]()