Tayyar da Türk dizi tarihinin en sayko karakteri olma yolunda ilerliyor !Evet biran öpüşcek zannetim ormanda yuvarlıklarında![]()
Nilü pokerde kazanınca beni neden kaçırdın diye sorunca Metin ne b**** yapıcan![]()
İtalyanca bilen biri elifin dalış klübünün önünde ömere ne söylediğini yazabilir mi acabaaa?? Çatladım meraktanGüzel bir demleme çay Tuba![]()
Hakaret etmiştir ama kaba bi kufur değildirİtalyanca bilen biri elifin dalış klübünün önünde ömere ne söylediğini yazabilir mi acabaaa?? Çatladım meraktan![]()
Ömer ve Eifin her sahnesi çok güzel çok beğendim. bunların atışmaları inanılmaz elektrik saçıyor.Hakaret etmiştir ama kaba bi kufur değildir![]()
Tayyar'ın metresine "anana et bıraktım" diyince aha dedim Hannibal'lık yapıyor galiba dedim amaÖmer ve Eifin her sahnesi çok güzel çok beğendim. bunların atışmaları inanılmaz elektrik saçıyor.![]()
Daha manyağı geldi mi şimdiye kadar acaba türk dizilerinde ?Tayyar'ın metresine "anana et bıraktım" diyince aha dedim Hannibal'lık yapıyor galiba dedim amaolmadı. Keşke kestiği adamlarin etinden birisi olsaydı
![]()