Kara Para Aşk 6. Bölüm Yorumları

büyük bir mantık hatası var her fırsatta kimin adamı olduğunu soruyor metine beni neden kaçırdın falan metin ona fırsat sunmuş ne istersen sor cevaplıcam diyor nülifer gidiyo seni kim üzdü diye soruyor sonra oyun bittikten sonrada yine aynı şekilde neden kaçırdın sorusunu soruyor cevap alamıcanı bile bile ayoll adam sana fırsat sunmuşken ne istersen sor derken neden sormadın peki bacım :kiki::kiki:

Yaa kan sıçrama efektini de görseydik:( Bu arada kurşun efeti #Karadayı'dakine göre zayıf kalmiş:( Orda su damlasının içinden bile geçmişti ama kötüydü :A (böylede eleştirimi yaparım😛)

büyük bir mantık hatası var her fırsatta kimin adamı olduğunu soruyor metine beni neden kaçırdın falan metin ona fırsat sunmuş ne istersen sor cevaplıcam diyor nülifer gidiyo seni kim üzdü diye soruyor sonra oyun bittikten sonrada yine aynı şekilde neden kaçırdın sorusunu soruyor cevap alamıcanı bile bile ayoll adam sana fırsat sunmuşken ne istersen sor derken neden sormadın peki bacım :kiki::kiki:
Onu oyuna başlamadan bende dedim işte F Senarist neden bizim gibi düşünmüyor:F

Fragman gösterildi. Adam ölmemiştir heralde? tek bir kursundu sonuçta :T:

kim vurulucak acaba ömer mi elif mi derken kötü adam sıtkı vuruldu ya laa...

Fragman çok naif olmuş:)
özellikle fonda çalan müzik,dizide en sevdiğim müzik.

Yaa kan sıçrama efektini de görseydik:( Bu arada kurşun efeti #Karadayı'dakine göre zayıf kalmiş:( Orda su damlasının içinden bile geçmişti ama kötüydü :A (böylede eleştirimi yaparım😛)

Onu oyuna başlamadan bende dedim işte F Senarist neden bizim gibi düşünmüyor:F

Fragman gösterildi. Adam ölmemiştir heralde? tek bir kursundu sonuçta :T:
ayy hiç sorma vlla kız gidiyo neyi soruyor yaaa ondan sonrada asıl soruyu yöneltiyo daha doğruyu söylermi fırsat kaçtı bir kere :kiki::kiki: ayrıca metine müdür enden fatih diyor onu anlamıyorum (b)(b) metin gerçek kimliği olmayablir polis falan olabilirmi diye düşünüyorum 🙂🙂

Bölüm yine tempolu ve güzeldi.Elif&Ömer sahneleri yine çok çok güzeldi özellikle dalış kulübü önündeki konuşmaları çok tatlıydı :love1: Elif Ömer'i Pelin'den kıskandı :A Ömer'in ben hala Sibel'e aşığım lafından sonra Elifciğimin eli ayağına dolandı arabayı süremedi :D Sibel demişken artık Ömer Sibel'in gerçek yüzünü öğrenmeye başlasa iyi olacak yani bitsin artık bu aşk :kizgin: son sahne sürpriz oldu.Elif'in bir adam vurmadığı kalmıştı onu da yaptı inş.Sıtkı ölmez de Elif birde katil olmaz

Yakışıklı falan onları bir geç! Böyle oyunculara şapka çıkartılır Metin ,Tayyar,daha ismini yazmadığım pek çok karakter harikasınız.:)

rLg937.gif

Son düzenleme:
bizim maçtan sonra izleyecektim ama barça real maçını izledim tekrarı denk gelirse izlerim belki :D

bizim maçtan sonra izleyecektim ama barça real maçını izledim tekrarı denk gelirse izlerim belki :D
Bırak Allah'ını seversen her hafta bir bahane buluyorsun.Maç başladı 22:30'da ondan öncede yarım saat izleyebilirdin.
+45 dakika reklam verdi o arada maçı izledim ben..Tüm golleride gördüm.:D

Bırak Allah'ını seversen her hafta bir bahane buluyorsun.Maç başladı 22:30'da ondan öncede yarım saat izleyebilirdin.
+45 dakika reklam verdi o arada maçı izledim ben..Tüm golleride gördüm.:D
aga düzenli takip ettiğim bi dizi değil ki yalan mı atim şimdi :D tekrarlarını görünce falan izliyorum hepsi o maç varken izleyemem :D zaten tekrarları haftasonu oluyo hep mutlaka denk gelir :D

başım döndü yine
ne kadar çok olay oldu
bir sürü soru işareti
kötüler dolu dizgin

bitiş hiç ummadığım şekilde oldu
kurşunda bitirirler derken kurşun Sıtkı'ya girdi.:D

Muhtemelen Sıtkı daha önceden birşekilde öldürülmüş.Metin kurduğu tuzakla Elife biraz daha vicdan azabı yaşatmak istemiş herhalde.ama sonradan gerçek anlaşılınca Elif rahatlar.

Bu bölümde Tayyar Ömer´in hakkindaki gercekleri ögrendi, yani en azindan bir kismini...
Bunu da hic tahmin etmiyordum acikcasi. Eh, ne olacak simdi? @Forumdash

Bu arada Metin ile Nilüfer'in sahneleri çok iyiydi ve en sondaki sahne özellikle. Metin, Nilüfer'e aşık oldu ve Nilüfer de Metin'e. Bambaşka bir ortamda tanışsalardı, daha bir iyi olurdu aslında. İnsan hiç kaçırdığı kişiye aşık olur mu ya da kaçıran kişiye? Bu dizide bu gerçekleşiyor. Daha çok iyi sahneleri olacak. Sırlar ortaya çıktığında belki de yan yana olacaklar. Bakalım neler olacak. :)

Böylece 6.Bölüm de bitmiş oldu.:D Güzeldi fakat çok hareketlilik olmadı vardı ama çok değildi. Son sahnede Elif yıktı beni ya.:(