Ee baskaSık sık tatile giderler, bir köpekleri var (Golden) otel işletiyorlar, iyi insanlar işte.![]()
Kac yasindalar kac kisilik aileler senin yasinda güzel bi kizlari varmi
Ee baskaSık sık tatile giderler, bir köpekleri var (Golden) otel işletiyorlar, iyi insanlar işte.![]()
Aklınca mıniye ekşi en güvenilir yer
google dan da olsa aksini ispata çalıştın aklınca![]()
bulabilirsin senin bulduğun neboşun en beğenilisi olacak değilAklınca mıUlan 34 beğenili Neboş'un sayfasını ben de google'den buldum Kenan'ın 1500 sayfalık sayfasınıda google'den buldum
Ekşiye güvenme işte ben söylerim sana bu attiğim videoda mesala bakalım ekşide bulabilecen mi![]()
daha çoklusunu sen de bulamadınbulabilirsin senin bulduğun neboşun en beğenilisi olacak değiltek bir sayfaya bakarsak farahın da listede olması gerekir bütüne bakmış adamlar
![]()
34 dedin sana 2000 küsürlüsün attın totoşdaha çoklusunu sen de bulamadın![]()
Tayyar öyle bişey söylemişti, ondan bahsettiğini düşünemedim.Haberin yok galiba huseyinin metresi katil 😉
Huseyin bu davayi gecistirmeye çalışıyor. Tayyarda bunu biliyor hatta hatta bi bölümün bi sahnesinde Huseyini tehtid etmisti
O metres katil anlayacağın![]()
Öğrenmiş oldun isteTayyar öyle bişey söylemişti, ondan bahsettiğini düşünemedim.![]()
Ne anladın da öyle dedin şimdi?? Diziyi izlediğini bu kadar belli etmeişte totallik![]()
total dizilerin en bekirgin özellikleri madde 4:Ne anladın da öyle dedin şimdi?? Diziyi izlediğini bu kadar belli etme![]()
total dizilerin en bekirgin özellikleri madde 4:
iyi-kötü ayrımı nettir. izleyici %90 iyileri tutar![]()
de get lafı kıvırmahangi manada dedim pisliği acaba? kötüsün sen kötü olarak değil helal olsun olarak dedimdemek yüzde 90sın sen
![]()
smileyime bakde get lafı kıvırma![]()
totalleri anlamıyorum başka anlamda da yapmış olabilirsinsmileyime bakgülme yapmişim bağırma değil
![]()
az önce totaller hakkında istatiksel konuşuyordun noldutotalleri anlamıyorum başka anlamda da yapmış olabilirsin![]()
her hareketlerini iblecek değilimaz önce totaller hakkında istatiksel konuşuyordun noldu![]()