Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

Yaaa gittim baktım yok artık diyorum yok artık :bağır:
Elem kederl, nispetli hasetli haberler yapılmadan söyleyeyim; @Çiğdem- @sürgünüm

Bu sefer göz yaşi sahnesi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'dan yine :( Feride'nin göz yaşi Mahir'in ağzına damlıyordu:(
karadayıyı 2.kez izliyin helal :F

Melike güldürdü. :)

Sana ileti göndermedi ne ara gördün? :)
Dizide olan Melikeye olacak ha.
Omer ve Elif birbirlerinin yaralarini sararlar o huseyinin metresi hapse girer .
Eee geriye 2 çocuk ve metresin çocuğuyla 3 çocukla ortada kalan Melike olacak çok yazik bu kadina çok :(

@xemrexxx 'e inat dizinin tüm oyuncuları bi evde oyunculuk performansını yariştiyorlar :F İzle bakalım kaçı 10 üzerinden 3 alıyormuş :F

Sana ileti göndermedi ne ara gördün? :)
Melunlukta sınır tanımaz :F Neyse haber açamıcak :F
karadayıyı 2.kez izliyin helal :F
O değil de [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] sonradan izlenmeye başlandı 4-5'lerden 12'lere çıktı:X Bu alınan sahnelerde ilk sezondan. KPA'da bu sahneler yeniymiş gibi izlenip 4-5 reyting ediyorsa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın ilk sezon reytingi aslında 15 filanmiş :F

Melunlukta sınır tanımaz :F Neyse haber açamıcak :F

O değil de [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] sonradan izlenmeye başlandı 4-5'lerden 12'lere çıktı:X Bu alınan sahnelerde ilk sezondan. KPA'da bu sahneler yeniymiş gibi izlenip 4-5 reyting ediyorsa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın ilk sezon reytingi aslında 15 filanmiş :F
mantığa for :F fankafalıkta her gün çığır açıyon :F

Dizide olan Melikeye olacak ha.
Omer ve Elif birbirlerinin yaralarini sararlar o huseyinin metresi hapse girer .
Eee geriye 2 çocuk ve metresin çocuğuyla 3 çocukla ortada kalan Melike olacak çok yazik bu kadina çok :(
Hüseyin'in metresi niye hapise girsin? :) Melike de az çenesini tutsun, ne gelirse başına çenesi yüzünden gelecek. Ama bir sahnede çok tuttum onu gelmişken Elif'i isteyeceklerdi. :)

Bölüm sönük geçti sanırım karşı komşumuz diziyi hep izlerdi bu hafta yarıda kapattı? :D (Camdan takip ediyorum.:F)

Hüseyin'in metresi niye hapise girsin? :) Melike de az çenesini tutsun, ne gelirse başına çenesi yüzünden gelecek. Ama bir sahnede çok tuttum onu gelmişken Elif'i isteyeceklerdi. :)
Haberin yok galiba huseyinin metresi katil 😉
Huseyin bu davayi gecistirmeye çalışıyor. Tayyarda bunu biliyor hatta hatta bi bölümün bi sahnesinde Huseyini tehtid etmisti :)
O metres katil anlayacağın :)

ekşi sözlüğü takip ediyim belli bir hata sahnesi olursa videosunu ararım :A

de get :F kimi kandırıyon daha 2 saat önce vk de kenan aradın :F
Ekşiyi takip etme bundan sonra :F Ben benzer sahneler görürsem sırf sen haber açama diye söylerim :A

Kimin yüzünden aradım acaba??? Hem VK'dan aramadım google'den aradım :F

Bölüm sönük geçti sanırım karşı komşumuz diziyi hep izlerdi bu hafta yarıda kapattı? :D (Camdan takip ediyorum.:F)
Komşundan bahset bize :F

Ekşiyi takip etme bundan sonra :F Ben benzer sahneler görürsem sırf sen haber açama diye söylerim :A

Kimin yüzünden aradım acaba??? Hem VK'dan aramadım google'den aradım :F

Komşundan bahset bize :F
Sık sık tatile giderler, bir köpekleri var (Golden) otel işletiyorlar, iyi insanlar işte. :F