Sana ileti göndermedi ne ara gördün?karadayıyı 2.kez izliyin helal![]()
ben görürüm ağır ab olarak her yerde gözüm kulağım varMelike güldürdü.
Sana ileti göndermedi ne ara gördün?![]()
Dizide olan Melikeye olacak ha.Melike güldürdü.
hahahha aslıda hüseyine şerif dedi koptum yanıMelike güldürdü.
izledim yeterince aslı dışında (ustaları saymiyim) kadın oyuncular 10/3 anca alırlar@xemrexxx 'e inat dizinin tüm oyuncuları bi evde oyunculuk performansını yariştiyorlarİzle bakalım kaçı 10 üzerinden 3 alıyormuş
![]()
Melunlukta sınır tanımazSana ileti göndermedi ne ara gördün?![]()
O değil de [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] sonradan izlenmeye başlandı 4-5'lerden 12'lere çıktıkaradayıyı 2.kez izliyin helal![]()
mantığa forMelunlukta sınır tanımazNeyse haber açamıcak
O değil de [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] sonradan izlenmeye başlandı 4-5'lerden 12'lere çıktıBu alınan sahnelerde ilk sezondan. KPA'da bu sahneler yeniymiş gibi izlenip 4-5 reyting ediyorsa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın ilk sezon reytingi aslında 15 filanmiş
![]()
Meraktan dizi bitince youtube ilk koşanlardan olucanizledim yeterince aslı dışında (ustaları saymiyim) kadın oyuncular 10/3 anca alırlar![]()
Hüseyin'in metresi niye hapise girsin?Dizide olan Melikeye olacak ha.
Omer ve Elif birbirlerinin yaralarini sararlar o huseyinin metresi hapse girer .
Eee geriye 2 çocuk ve metresin çocuğuyla 3 çocukla ortada kalan Melike olacak çok yazik bu kadina çok![]()
Ne fanliği??? Gerçeklermantığa forfankafalıkta her gün çığır açıyon
![]()
ekşi sözlüğü takip ediyim belli bir hata sahnesi olursa videosunu ararımMeraktan dizi bitince youtube ilk koşanlardan olucan![]()
de getNe fanliği??? Gerçekler![]()
Haberin yok galiba huseyinin metresi katil 😉Hüseyin'in metresi niye hapise girsin?Melike de az çenesini tutsun, ne gelirse başına çenesi yüzünden gelecek. Ama bir sahnede çok tuttum onu gelmişken Elif'i isteyeceklerdi.
![]()
sapık mısın oğlumBölüm sönük geçti sanırım karşı komşumuz diziyi hep izlerdi bu hafta yarıda kapattı?(Camdan takip ediyorum.
)
Ekşiyi takip etme bundan sonraekşi sözlüğü takip ediyim belli bir hata sahnesi olursa videosunu ararım
de getkimi kandırıyon daha 2 saat önce vk de kenan aradın
![]()
Komşundan bahset bizeBölüm sönük geçti sanırım karşı komşumuz diziyi hep izlerdi bu hafta yarıda kapattı?(Camdan takip ediyorum.
)
Pencereden bakınca tam televizyonları gözüküyor, gözüm kayıyor ne alaka. .sssapık mısın oğlum![]()
niye ekşi en güvenilir yerEkşiyi takip etme bundan sonraBen benzer sahneler görürsem sırf sen haber açama diye söylerim
Kimin yüzünden aradım acaba??? Hem VK'dan aramadım google'den aradım![]()
Sık sık tatile giderler, bir köpekleri var (Golden) otel işletiyorlar, iyi insanlar işte.Ekşiyi takip etme bundan sonraBen benzer sahneler görürsem sırf sen haber açama diye söylerim
Kimin yüzünden aradım acaba??? Hem VK'dan aramadım google'den aradım
Komşundan bahset bize![]()