Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

Bu son sahne olmadı ya! Nasl şikayeti geri çekiyor olmadı yakışmadı. :(

ne alaka lo sabah namazı esprisini hep yaparım :F
Ömer'in anası için Melike namazla ilgili bişey demişti @sürgünüm hatırlar belki ?

Benim her açtığım konu çoşar rahat ol sen @Forumdash sağolsun. :)

@sokak sanati ile mi karıştırdın beni. :)
Örnek süper :F

yok yav görüyoz kpa yorumm konularını :A
Ben top15 olmadiği için göremedim konuyu 4.sayfayken filan geldim düşün artık tek başina 4 sayfa yapmiş:X Hem her KPA izlyen yorum yapmıyor :X

Ömer'in anası için Melike namazla ilgili bişey demişti @sürgünüm hatırlar belki ?

Ben top15 olmadiği için göremedim konuyu 4.sayfayken filan geldim düşün artık tek başina 4 sayfa yapmiş:X Hem her KPA izlyen yorum yapmıyor :X
tek başşına mı bnm 41 sürgünümün 46 mesajı var yarısı bana cevapları :F

Diziyi izlemediğine inanıyormusun sen? :)

Engin Akyürek'in hayranıdır kendisi, Tuba'yı da eleştirmek için izliyor zaten. :)

Engin'i önceden öve öve bitiremiyordun, şimdi Tuba ile başrolü paylaştı diye kızgınız galiba. :)
tuba ile başrol diye değil düzgün dizi seçmediği için :XXX ayrıca bir insan hakkıyla başarılıyken niye laf edeyim:))) kpa dan önceki kariyeri gayet iyiydi enginin

Öznur@oznurFB1907 8 sa.8 saat önce
@tokyophonline Tuba Büyüküstün iyi bir oyuncu değil ve yıllardır güzelliğinin ekmeğini yiyor bence.Bi izleyici olarak ben de eleştirdim msla

@Çiğdemğ görüyon mu bacım ne demiş :F @destere @Forumdash @sürgünüm

Son düzenleme:
tuba ile başrol diye değil düzgün dizi seçmediği için :XXX ayrıca bir insan hakkıyla başarılıyken niye laf edeyim:))) kpa dan önceki kariyeri gayet iyiydi enginin

Öznur@oznurFB1907 8 sa.8 saat önce
@tokyophonline Tuba Büyüküstün iyi bir oyuncu değil ve yıllardır güzelliğinin ekmeğini yiyor bence.Bi izleyici olarak ben de eleştirdim msla

@Çiğdemğ görüyon mu bacım ne demiş :F @destere @Forumdash @sürgünüm
Sadece güzellikle kimse bir yere gelemez, o ka manken var piyasada hani nerdeler? En son Adanalı'da Türkiye güzeli vardı. :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs