başimin zonklamasının sebebi senmişsinher hareketlerini iblecek değilimdizileri reyting için dengesizliklerle doluyken totalleri özmek zor izledikleri diziler çözülebilri sadece
![]()
başimin zonklamasının sebebi senmişsinher hareketlerini iblecek değilimdizileri reyting için dengesizliklerle doluyken totalleri özmek zor izledikleri diziler çözülebilri sadece
![]()
hala devam ediyor muBu son sahne olmadı ya! Nasl şikayeti geri çekiyor olmadı yakışmadı.![]()
Hiç yorulmuyorda 1 saat ben cevap yetiştirmeye çalıştım ama baktım çare yok kendi haline bıraktım.başimin zonklamasının sebebi senmişsin![]()
Bölümün hakkını verdiler bence, maç olmasa iyi reyting alırdık.hala devam ediyor muömerin anasının canlı sabah namazı ile mi biteek
![]()
de get nereye yetiştiriyonHiç yorulmuyorda 1 saat ben cevap yetiştirmeye çalıştım ama baktım çare yok kendi haline bıraktım.![]()
izlemişşin göndermeye bakhala devam ediyor muömerin anasının canlı sabah namazı ile mi biteek
![]()
düşük reyting gelirse mazareti hazırladın demekHiç yorulmuyorda 1 saat ben cevap yetiştirmeye çalıştım ama baktım çare yok kendi haline bıraktım.
Bölümün hakkını verdiler bence, maç olmasa iyi reyting alırdık.![]()
ne alaka lo sabah namazı esprisini hep yaparımizlemişşin göndermeye bak![]()
yok abicim yaaaHiç yorulmuyorda 1 saat ben cevap yetiştirmeye çalıştım ama baktım çare yok kendi haline bıraktım.
Bölümün hakkını verdiler bence, maç olmasa iyi reyting alırdık.![]()
Benim her açtığım konu çoşar rahat ol sen @Forumdash sağolsun.de get nereye yetiştiriyon30 bölümlük dizi 25 te bitti normalmiş gibi yutturmaya kalktın
neyse bnm sayemde ıssız acun kpa yorum knousu coştu![]()
yok yav görüyoz kpa yorumm konularınıBenim her açtığım konu çoşar rahat ol sen @Forumdash sağolsun.
@sokak sanati ile mi karıştırdın beni.![]()
Ömer'in anası için Melike namazla ilgili bişey demişti @sürgünüm hatırlar belki ?ne alaka lo sabah namazı esprisini hep yaparım![]()
Örnek süperBenim her açtığım konu çoşar rahat ol sen @Forumdash sağolsun.
@sokak sanati ile mi karıştırdın beni.![]()
Ben top15 olmadiği için göremedim konuyu 4.sayfayken filan geldim düşün artık tek başina 4 sayfa yapmişyok yav görüyoz kpa yorumm konularını![]()
Şimdiden yol yapıyorum.düşük reyting gelirse mazareti hazırladın demek4.5 civarı gelirse maça rağmen iyi aldık dicen
ne alaka lo sabah namazı esprisini hep yaparım![]()
tek başşına mı bnm 41 sürgünümün 46 mesajı var yarısı bana cevaplarıÖmer'in anası için Melike namazla ilgili bişey demişti @sürgünüm hatırlar belki ?
Örnek süper
Ben top15 olmadiği için göremedim konuyu 4.sayfayken filan geldim düşün artık tek başina 4 sayfa yapmişHem her KPA izlyen yorum yapmıyor
![]()
Diziyi izlemediğine inanıyormusun sen?Ömer'in anası için Melike namazla ilgili bişey demişti @sürgünüm hatırlar belki ?
Örnek süper
Ben top15 olmadiği için göremedim konuyu 4.sayfayken filan geldim düşün artık tek başina 4 sayfa yapmişHem her KPA izlyen yorum yapmıyor
![]()
Senin cevaplarının yarısı da benimtek başşına mı bnm 41 sürgünümün 46 mesajı var yarısı bana cevapları![]()
o ka değil sürügünm+potterhead varSenin cevaplarının yarısı da benimBen olmasam 20 filansın mı?
de ger ne engin hayranı olucamDiziyi izlemediğine inanıyormusun sen?
Engin Akyürek'in hayranıdır kendisi, Tuba'yı da eleştirmek için izliyor zaten.![]()
Yok ne inanacamDiziyi izlemediğine inanıyormusun sen?
Engin Akyürek'in hayranıdır kendisi, Tuba'yı da eleştirmek için izliyor zaten.![]()
Engin'i önceden öve öve bitiremiyordun, şimdi Tuba ile başrolü paylaştı diye kızgınız galiba.o ka değil sürügünm+potterhead var
de ger ne engin hayranı olucamherkese hitap eden dizilerde oynamayanlara hayran olmam
![]()
tuba ile başrol diye değil düzgün dizi seçmediği içinEngin'i önceden öve öve bitiremiyordun, şimdi Tuba ile başrolü paylaştı diye kızgınız galiba.![]()
Sadece güzellikle kimse bir yere gelemez, o ka manken var piyasada hani nerdeler? En son Adanalı'da Türkiye güzeli vardı.tuba ile başrol diye değil düzgün dizi seçmediği içinXX ayrıca bir insan hakkıyla başarılıyken niye laf edeyim
)) kpa dan önceki kariyeri gayet iyiydi enginin
Öznur @oznurFB1907 8 sa.8 saat önce
@tokyophonline Tuba Büyüküstün iyi bir oyuncu değil ve yıllardır güzelliğinin ekmeğini yiyor bence.Bi izleyici olarak ben de eleştirdim msla
@Çiğdemğ görüyon mu bacım ne demiş@destere @Forumdash @sürgünüm