Umarım yine reklama girerler yoksa maç reytingleri çok etkileyecek.Yeni bölüm geçtiğimiz haftalara göre erken başlayacak gibi maçta var umarım yarın reytingler fazla etkilenmez
yok artık 😱 duyan da kpa 20+ erkekte 8 kadında 2 alıyor sanırUmarım yine reklama girerler yoksa maç reytingleri çok etkileyecek.
Ya erken başlaması gerekiyordu yada geç. Bunlar tam maç saatinde başlıyorlar.yok artık 😱 duyan da kpa 20+ erkekte 8 kadında 2 alıyor sanır![]()
al sana sıradaki bölümYa erken başlaması gerekiyordu yada geç. Bunlar tam maç saatinde başlıyorlar.

Geçen hafta ağlamıyor diye eleştiriyordun Tuba'yı, bu haftada çok fazla ağlıyor diye eleştirmeni bekliyorum.
ağlayamacağını bildiğim için no problemGeçen hafta ağlamıyor diye eleştiriyordun Tuba'yı, bu haftada çok fazla ağlıyor diye eleştirmeni bekliyorum.![]()
Diziyi izliyormusun?ağlayamacağını bildiğim için no problem![]()
kpa ya bakmiyimDiziyi izliyormusun?
Muhteşem Yüzyıl bittikten sonra Kara Para Aşk'tan başka baktığın dizi yok. Birde Ulan İstanbul var.![]()
Tuba Büyüküstün'de GQ Ödül törenine katılmışkpa ya bakmiyim
gönül işleri-galip derviş-yalan dünya-ulan istanbul izliyimnetten aramızda kalsın-kss
![]()
hani neredeTuba Büyüküstün'de GQ Ödül törenine katılmışBak asalet gör.
![]()
Tayyip gibi, gözleri var görmez, kulakları var duymazlar.hani nerede![]()
hadi güzel dersin anlarız da asalete ne ara geçtinizTayyip gibi, gözleri var görmez, kulakları var duymazlar.![]()
Tuba "asalet" kelimesinin insan vücudunda şekil almış halidir.hadi güzel dersin anlarız da asalete ne ara geçtiniz![]()
fanfiniler için olabilirTuba "asalet" kelimesinin insan vücudunda şekil almış halidir.![]()
Nerdesin sen olmayınca yorum konusu akmıyor.ayyy şuu hüseyini canlandıran adam gerçekten çok iyi bir oyuncu üzüntüyü okadar iyi ifade ediyorki mimik dediğim şeyin tanımını izliyoruz adamın yüzünden okuyabiliyoruz üzüntüsünü bu dizide üzüntüyü yüz hatlarına yansıtabilen tek oyuncu hüseyin![]()
hahahah ben tuhaf adamları seviyorum cnm resurrectionkı şerif gibi hüseyinide şerife benzetiyorum benNerdesin sen olmayınca yorum konusu akmıyor.
Kardeşine yapmadığı kötülük kalmadı, insan düşmanına yapmaz neresini beğeniyorsun allasen?![]()