Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

Elif'in konuşması mukemmeldi.

Hüseyin Komiser'den delikanli bir hareket izledik nihayet ama Tayyar kefeni yırttı.

Pelin geçen hafta amatörce hata yapmıştı ama yinede açığa alınmasına üzüldüm. :(

Hüsük ile Ömer'in arasında kaç yaş var :X

Bu arada Hüsük iyi ağlıyor :X O yuzden en çok onu ağlatmişlar :A @xemrexxx izlesin de oyuncu görsün:F

Hüseyin'in oyunculuğuna ben bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın karakterini sevemedim sadece. :)
cnm bende onu diyordum oyuncuyu sokaktakı insandan ayıran özellik mimikleridir yüzüne baktığında düşündüğü şeyi okumamız lazım hüseyini canlandıran adam mimiklerine tek hakim olan kişi bu dizide üzüntüyü nekadar iyi yansıtıyor suratından :love1::love1::love1:

cnm bende onu diyordum oyuncuyu sokaktakı insandan ayıran özellik mimikleridir yüzüne baktığında düşündüğü şeyi okumamız lazım hüseyini canlandıran adam mimiklerine tek hakim olan kişi bu dizide üzüntüyü nekadar iyi yansıtıyor suratından :love1::love1::love1:
Karısıda çıyan ama onun oyunculuğuda çok iyi. :)

Yaaa gittim baktım yok artık diyorum yok artık :bağır:
Elem kederl, nispetli hasetli haberler yapılmadan söyleyeyim; @Çiğdem- @sürgünüm

Bu sefer göz yaşi sahnesi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'dan yine :( Feride'nin göz yaşi Mahir'in ağzına damlıyordu:(

Yaaa gittim baktım yok artık diyorum yok artık :bağır:
Elem kederl, nispetli hasetli haberler yapılmadan söyleyeyim; @Çiğdem- @sürgünüm

Bu sefer göz yaşi sahnesi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'dan yine :( Feride'nin göz yaşi Mahir'in ağzına damlıyordu:(
o değilde cnm ömerin hayata döndüğü sahnede elifin ağlaması bu bölümle ilgili değildi geçen bölümle ilgiliydi biz ağlamadığı için tepki gösterdikya oyüzden ağlayarak kendisini gösteriyor güyaa ama çok saçma bir yerde oldu geçen bölümün göndermesini bu bölümde karıştırmıcaklardı 🙂🙂🙂