Moruk Şerif gelmişti aklımahahahah ben tuhaf adamları seviyorum cnm resurrectionkı şerif gibi hüseyinide şerife benzetiyorum ben![]()
9 canlı çıktı tayyarda ölmediMoruk Şerif gelmişti aklıma![]()
hüseyine tekrar gıcık olucaksın cnm ömeri tutuklama sahnesi olucak sonucta kendisi tutukluyordu 🙂🙂🙂Hüseyin Komiser'den delikanli bir hareket izledik nihayet ama Tayyar kefeni yırttı.
Hüseyin'in oyunculuğuna ben bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın karakterini sevemedim sadece.hüseyine tekrar gıcık olucaksın cnm ömeri tutuklama sahnesi olucak sonucta kendisi tutukluyordu 🙂🙂🙂
cnm bende onu diyordum oyuncuyu sokaktakı insandan ayıran özellik mimikleridir yüzüne baktığında düşündüğü şeyi okumamız lazım hüseyini canlandıran adam mimiklerine tek hakim olan kişi bu dizide üzüntüyü nekadar iyi yansıtıyor suratındanHüseyin'in oyunculuğuna ben bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın karakterini sevemedim sadece.![]()
dizideki oyuncuların %50 sinin oyunculuğu 10 üzerinden 3Hüsük ile Ömer'in arasında kaç yaş var
Bu arada Hüsük iyi ağlıyorO yuzden en çok onu ağlatmişlar
@xemrexxx izlesin de oyuncu görsün
![]()
Karısıda çıyan ama onun oyunculuğuda çok iyi.cnm bende onu diyordum oyuncuyu sokaktakı insandan ayıran özellik mimikleridir yüzüne baktığında düşündüğü şeyi okumamız lazım hüseyini canlandıran adam mimiklerine tek hakim olan kişi bu dizide üzüntüyü nekadar iyi yansıtıyor suratından![]()
dizideki oyuncuların %50 sinin oyunculuğu 10 üzerinden 3en fazla %15 i 10 üzerinden 7-8 i geçebiliyi
![]()
aaa bu kadın şeyy değilmiydi deli yürekte kenanın peşinden koşuyorduKarısıda çıyan ama onun oyunculuğuda çok iyi.![]()
Gülçinaaa bu kadın şeyy değilmiydi deli yürekte kenanın peşinden koşuyordu![]()
karagüldeki kötü oyuncu bu dizide en tepede olur%50'den fazla isim sayarım sana3'lük oyuncu bir elin 5 parmağı kadar ancak
![]()
o değilde cnm ömerin hayata döndüğü sahnede elifin ağlaması bu bölümle ilgili değildi geçen bölümle ilgiliydi biz ağlamadığı için tepki gösterdikya oyüzden ağlayarak kendisini gösteriyor güyaa ama çok saçma bir yerde oldu geçen bölümün göndermesini bu bölümde karıştırmıcaklardı 🙂🙂🙂