- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!
Tamam hacı.Biraz Ninja Warrior'a bakıcam yeni bölüm başlayınca haber verir misin @sürgünüm ?![]()
Bu hafta burdasın demek, kaderde seninle dizi yorumlamakta varmış.özet başladı öfffff 1 hafta bekliyorum ama şuu özeti beklemek işkence gibi geliyor bana![]()
pazartesinden itibaren burdaydım ama sen olmuyorsu bu seferdeTamam hacı.
Bu hafta burdasın demek, kaderde seninle dizi yorumlamakta varmış.![]()
Gönül rahatlığıyla bir dizi izleyemedim ama bu akşam müsaitim Allah'ın izniyle.pazartesinden itibaren burdaydım ama sen olmuyorsu bu seferde![]()
21:45 avrupa maçları varmış yineGönül rahatlığıyla bir dizi izleyemedim ama bu akşam müsaitim Allah'ın izniyle.![]()
Bizim Türk takımlarının maçı yok, yanlış bilgin olmasın.21:45 avrupa maçları varmış yine
babam gelene kadar televizyodnan bakabilicem
gerçi artık babamın bilgisayarından digitürk pilay açıyorum kendi leptobumu kullanabiliyorum bu sayede 🙂🙂
yabancı takımların varmış babama fark etmiyor izliyorBizim Türk takımlarının maçı yok, yanlış bilgin olmasın.
Özet kısa olacak galiba..
Tüyolar tek tek çıkıyor. Elif nihayet herşeyi Ömer'e anlattı.yabancı takımların varmış babama fark etmiyor izliyor![]()
en sonunda yanı bunuda saklasaydı eğer herşey başa dönerdi benceTüyolar tek tek çıkıyor. Elif nihayet herşeyi Ömer'e anlattı.
Pınar'ın bebeği Taner'den öyle ya, bu Tayyar'dan çocuk yapılmaz.en sonunda yanı bunuda saklasaydı eğer herşey başa dönerdi bence
elifin artık ömere yalan konuşmaması çok önemlı 🙂🙂🙂
hahaha yaaa ben bu karakteri turguta çok benzetiyorum onu anımsatan bir çok özelliği var tipi bile uyuyorPınar'ın bebeği Taner'den öyle ya, bu Tayyar'dan çocuk yapılmaz.![]()
Bu Ömer'in abisi Hüseyin'de psikopat, ilerde kim kimi ceza evine gönderir belli olmaz bu adam Ömer'i içeri bile tıkar o rahat mesut hayatını bırakmak istemez.hahaha yaaa ben bu karakteri turguta çok benzetiyorum onu anımsatan bir çok özelliği var tipi bile uyuyor![]()
tayyarın adamı çıktı ama elmaslar bende yok diye tayyara yalan konuşmus çünkü elmaslar hüseyindeBu Ömer'in abisi Hüseyin'de psikopat, ilerde kim kimi ceza evine gönderir belli olmaz bu adam Ömer'i içeri bile tıkar o rahat mesut hayatını bırakmak istemez.![]()