Kara Para Aşk 16. Bölüm Yorumları

Hasatinden çatlıyon dimi:A Dizi AB'de olunca :F
ne alakası var :) güzel köylü krşısında herkes ab olur :A

ömerle elifin dağ evine gittiği sahne asıl karadayıyla aynı sahne gibi birşey
ferideyle mahirde gitmişlerdi dağ evine hatta elifi o dağ evi sahnesinde ferideye benzetmeyede çalısmıslardı fizik olarak saçlarını falan açmıstı vsyle :kiki::kiki::kiki:
3 sahne içinde en kötüsü olmuş kpa daki reyting öyle diyor en azından :) bu arada @Forumdash bak çiko da benzetmiş sahneleri :A

ne alakası var :) güzel köylü krşısında herkes ab olur :A

3 sahne içinde en kötüsü olmuş kpa daki reyting öyle diyor en azından :) bu arada @Forumdash bak çiko da benzetmiş sahneleri :A
Dizi reytingi arttırdıgı için bişeyler buluyorsun kötülemek için :X Ama nafile dizi gayet güzel ilerliyor :X Zaten güzel olan elde kaç dizi kaldı saysam bir elimin 5 parmağini geçmez :X [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] KPA Ulan İstanbul Galip Derviş öbürü neydi??? Bak geçmedi :F

Dizi reytingi arttırdıgı için bişeyler buluyorsun kötülemek için :X Ama nafile dizi gayet güzel ilerliyor :X Zaten güzel olan elde kaç dizi kaldı saysam bir elimin 5 parmağini geçmez :X [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] KPA Ulan İstanbul Galip Derviş öbürü neydi??? Bak geçmedi :F
sana göre geçmedi :A ayrıca buresmi paylaşacaktım fragmandan sonra unuttum :F

saray hayatında nasıl farklı karakterler bekliyin ki :X ayrıca hürremle kösem dağlar ka farklı en azından ana kadın akrakter farklı olacak
Sonuçta MY'deki gibi kadın başrol odaklı olacak :X Olaylar Hürrem gibi Kösem etrafında döner:A Gece gece nerden nereye geitrdin :F

ömerle elifin dağ evine gittiği sahne asıl karadayıyla aynı sahne gibi birşey
ferideyle mahirde gitmişlerdi dağ evine hatta elifi o dağ evi sahnesinde ferideye benzetmeyede çalısmıslardı fizik olarak saçlarını falan açmıstı vsyle :kiki::kiki::kiki:
evet o sahneler ,mekanlar hatta muzikler bile cok benziyordu

1 sezonda cok benzer sahne vardi arabadan inerken Elife Omerin elini vermesi ve bakislar ayni Mahirin Ferideye bakislari .uyuyan Omeri opmek bizde gerci Mahir komadaydi ama ayni goruntu oldu) birde restaurantda kiskanclik sahneleri budada Leventdi Karadayida Ozkandi

bu sezon daha benzer sahne gormedim umarim olmazda