Kara Para Aşk 16. Bölüm Yorumları

baslik bugun sessizmi ne

bolum oyaki gecen bolume gore daha iyi

aaaa ben konudan ayrıldım ölmüş konuu:kiki::kiki::kiki:
bu sezonun hatta geçen sezonuda katıyorum en güzel bölümünü izledik
son sahneyi tekrar tekrar başa sarıp baktım digitürk pilaydan ömer tayyar sahnesi harika birşeydi önümüzdeki haftalar bu ikilinin çaıtşması reytinglerede yansıyacaktır umarım🙂🙂

15.bölüme göre daha iyi bir bölümdü.Elif sonunda kendini frenlemeye başladı hal böyle olunca Ömer bir telaşa düştü ve bu bölüm Elif'e olan aşkını bakışları ile sözleri ile açık etti.Yalnız Bahar-Ömer sahnesi damdan düşer gibi oldu şuan twitter bu sahne yüzünden yıkılıyor :D

Baharlı sahnelere zap yapmaya başladım birde Nilüfer var ablasının kuyusunu kazıyor sürekli. Psikopat Metin'de ne buluyorsa.:)
nilüfer tayyarın oğluna aşık olucak gibi hissettim ben bu bölümden onunla gayet mutluydu metinin yanında çok huzursuz davranıyordu öyle birşey olucak gibi hissettim ben🙂🙂

nilüfer tayyarın oğluna aşık olucak gibi hissettim ben bu bölümden onunla gayet mutluydu metinin yanında çok huzursuz davranıyordu öyle birşey olucak gibi hissettim ben🙂🙂
Yok o kız illa başını belaya sokacak, rahat durmaz. İnsan ablasının çantasına böcek koyarmı ablasının hayatını tehlikeye atıyor.:X

Yok o kız illa başını belaya sokacak, rahat durmaz. İnsan ablasının çantasına böcek koyarmı ablasının hayatını tehlikeye atıyor.:X
ahhh cnm böcek koysa nolucak koymasa nolucak asıll böcek ömerin başı yanında duruyor hüseyin beyy:kiki::kiki::kiki: herşeyi istediği zaman öğreniyor hemen :kiki::kiki::kiki: