Nasil Karadayida Feride babasinin kalemini kiracak ,buradada Omer kardesini tutuklayacakBu Hüseyin Ömer'i içeri atar demedi demeyin.![]()
Nasil Karadayida Feride babasinin kalemini kiracak ,buradada Omer kardesini tutuklayacakBu Hüseyin Ömer'i içeri atar demedi demeyin.![]()
Tayyar ve Hüseyin Ömer'in kendilerini yakalayacağını hiç mi düşünmüyor? Adamı birde Van'dan İstanbul'a getirdiler.Nasil Karadayida Feride babasinin kalemini kiracak ,buradada Omer kardesini tutuklayacak
Dizi skıcıydı birde bizde elektrik gidip geliyor, delirmemek elde değil.
aaaa çok iyi bir bölümdü bence özellikle ömerin tayyaa sonunda meydan okumasına bayıldım🙂🙂Dizi skıcıydı birde bizde elektrik gidip geliyor, delirmemek elde değil.![]()
Dizinin başıyla sonu güzeldi, geri kalanı sıkıcıydı. Bahar'ın sürekli sırtarmasından illallah ettim.aaaa çok iyi bir bölümdü bence özellikle ömerin tayyaa sonunda meydan okumasına bayıldım🙂🙂
o şeytanın şuankı planı ömeri tavlamak oyüzden elifin yanına yerleşti gebertmek istiyorum onuDizinin başıyla sonu güzeldi, geri kalanı sıkıcıydı. Bahar'ın sürekli sırtarmasından illallah ettim.![]()
Baharlı sahnelere zap yapmaya başladım birde Nilüfer var ablasının kuyusunu kazıyor sürekli. Psikopat Metin'de ne buluyorsa.o şeytanın şuankı planı ömeri tavlamak oyüzden elifin yanına yerleşti gebertmek istiyorum onu![]()
nilüfer tayyarın oğluna aşık olucak gibi hissettim ben bu bölümden onunla gayet mutluydu metinin yanında çok huzursuz davranıyordu öyle birşey olucak gibi hissettim ben🙂🙂Baharlı sahnelere zap yapmaya başladım birde Nilüfer var ablasının kuyusunu kazıyor sürekli. Psikopat Metin'de ne buluyorsa.![]()
Yok o kız illa başını belaya sokacak, rahat durmaz. İnsan ablasının çantasına böcek koyarmı ablasının hayatını tehlikeye atıyor.nilüfer tayyarın oğluna aşık olucak gibi hissettim ben bu bölümden onunla gayet mutluydu metinin yanında çok huzursuz davranıyordu öyle birşey olucak gibi hissettim ben🙂🙂
ahhh cnm böcek koysa nolucak koymasa nolucak asıll böcek ömerin başı yanında duruyor hüseyin beyyYok o kız illa başını belaya sokacak, rahat durmaz. İnsan ablasının çantasına böcek koyarmı ablasının hayatını tehlikeye atıyor.![]()
Ömer dosyayı geçen bölümde abisine bırakmamıştı, Hüseyin'e tam güvendiğini söyleyemeyiz.ahhh cnm böcek koysa nolucak koymasa nolucak asıll böcek ömerin başı yanında duruyor hüseyin beyyherşeyi istediği zaman öğreniyor hemen
![]()
bu bölümde ömere duygu sömürüsü yapıyordu hahahhaÖmer dosyayı geçen bölümde abisine bırakmamıştı, Hüseyin'e tam güvendiğini söyleyemeyiz.![]()
Herzaman düşüyordu nete, şimdi yok ama birazdan düşer.@sürgünüm net'e düştümü yayın tam bakamadım diziye ?