Kara Para Aşk 16. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
BxlFPIGCEAAg-wu.jpg:large

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!​

Haydi bakalım bu bölümden umutluyum geçen haftaki bölümü pek beğenmemiştim ama 16.bölüm güzel olacak gibi duruyor :)

özet başladı öfffff 1 hafta bekliyorum ama şuu özeti beklemek işkence gibi geliyor bana:kiki:

Gönül rahatlığıyla bir dizi izleyemedim ama bu akşam müsaitim Allah'ın izniyle.:X
21:45 avrupa maçları varmış yine
babam gelene kadar televizyodnan bakabilicem :Z:Z:Z
gerçi artık babamın bilgisayarından digitürk pilay açıyorum kendi leptobumu kullanabiliyorum bu sayede 🙂🙂

21:45 avrupa maçları varmış yine
babam gelene kadar televizyodnan bakabilicem :Z:Z:Z
gerçi artık babamın bilgisayarından digitürk pilay açıyorum kendi leptobumu kullanabiliyorum bu sayede 🙂🙂
Bizim Türk takımlarının maçı yok, yanlış bilgin olmasın.:X

Özet kısa olacak galiba..

Bizde elektrik kesiliyor sık sık.:(

hahaha yaaa ben bu karakteri turguta çok benzetiyorum onu anımsatan bir çok özelliği var tipi bile uyuyor :kiki::kiki:
Bu Ömer'in abisi Hüseyin'de psikopat, ilerde kim kimi ceza evine gönderir belli olmaz bu adam Ömer'i içeri bile tıkar o rahat mesut hayatını bırakmak istemez.:)

Bu Ömer'in abisi Hüseyin'de psikopat, ilerde kim kimi ceza evine gönderir belli olmaz bu adam Ömer'i içeri bile tıkar o rahat mesut hayatını bırakmak istemez.:)
tayyarın adamı çıktı ama elmaslar bende yok diye tayyara yalan konuşmus çünkü elmaslar hüseyinde:kiki::kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,235
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs