Kara Para Aşk 16. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!​

Haydi bakalım bu bölümden umutluyum geçen haftaki bölümü pek beğenmemiştim ama 16.bölüm güzel olacak gibi duruyor

özet başladı öfffff 1 hafta bekliyorum ama şuu özeti beklemek işkence gibi geliyor bana

Gönül rahatlığıyla bir dizi izleyemedim ama bu akşam müsaitim Allah'ın izniyle.
21:45 avrupa maçları varmış yine
babam gelene kadar televizyodnan bakabilicem

gerçi artık babamın bilgisayarından digitürk pilay açıyorum kendi leptobumu kullanabiliyorum bu sayede 🙂🙂

21:45 avrupa maçları varmış yine
babam gelene kadar televizyodnan bakabilicem

gerçi artık babamın bilgisayarından digitürk pilay açıyorum kendi leptobumu kullanabiliyorum bu sayede 🙂🙂
Bizim Türk takımlarının maçı yok, yanlış bilgin olmasın.

Özet kısa olacak galiba..

Bizde elektrik kesiliyor sık sık.

Bu akşam havalar soguk, bakalımreytinglerde artış yaşarmıyız

hahaha yaaa ben bu karakteri turguta çok benzetiyorum onu anımsatan bir çok özelliği var tipi bile uyuyor
Bu Ömer'in abisi Hüseyin'de psikopat, ilerde kim kimi ceza evine gönderir belli olmaz bu adam Ömer'i içeri bile tıkar o rahat mesut hayatını bırakmak istemez.

Bu Ömer'in abisi Hüseyin'de psikopat, ilerde kim kimi ceza evine gönderir belli olmaz bu adam Ömer'i içeri bile tıkar o rahat mesut hayatını bırakmak istemez.
tayyarın adamı çıktı ama elmaslar bende yok diye tayyara yalan konuşmus çünkü elmaslar hüseyinde

Hüseyin ve Tayyar buluştu vay anasını sayın seyirciler.