tamamlar tamamlar2. Sezonu çıkarırsa büyük basari olur))
tamamlar tamamlar2. Sezonu çıkarırsa büyük basari olur))
Inan ben de sıkıldımSıkıcı bu bölüm yine reytingi pek parlak olmayacak
tuvana öne çıksa reyting patlar gideryalnız bu bölümlerle reyting yükseltemeyiz 3 reytingle başlayan bir dizi böyle durgun bir bölüm vermemeli bence yoksa geçen yılkı 5 reytingi bile çok ararız 😵😵
Ergen misin ya))) sana aşk sahnesi vereinler gerisini bos versinler)))Elmer'in düğün sahnesi çok güzeldi yaaa
Sen bunu dedin emin oldum ikinci sezonu goremiyecek. İntikam içinde 3. Sezon demiştin)))tamamlar tamamlaray yapım bitirtmiyor 20 dakika,son,kurt seyit vb.
![]()
Demek 5 dakika izleyelerek bolum anlasiliyormus)))yalnız bu bölümlerle reyting yükseltemeyiz 3 reytingle başlayan bir dizi böyle durgun bir bölüm vermemeli bence yoksa geçen yılkı 5 reytingi bile çok ararız 😵😵
intikam 3.sezonu çekti zatenSen bunu dedin emin oldum ikinci sezonu goremiyecek. İntikam içinde 3. Sezon demiştin)))
hangi rolde?Dilek Serbest katılmış Kara Para Aşk'a hepimiz atlamışız, daha önce Ulan İstanbul'a konuk olmuştu. @xemrexxx
Bir türlü bana göre bir dizi yok kpa sıkıcı gültepe sıkıcı bir kanal da şöyle aksiyonu bol bir dizi yayınlamaz mı merak ediyoru.Ha birde sen bakma Tuba olmasaydı şimdi herkes diziyi kötülüyorduDemek 5 dakika izleyelerek bolum anlasiliyormus)))
bölümün gidişaatı çok belli oluyor geçen yıl bile hiç süpriz yaşayamadık soruların cevapları çok çabuk sonuc bluyordu acaba bu nolucak diye tahmin etme şansı bize vermiyorlar çok çabuk ekilde olaylarla gelişip bitiyor 🙂🙂Demek 5 dakika izleyelerek bolum anlasiliyormus)))
İntikam 3. Sezon degil toplasan 1 sezon cekmedi )))intikam 3.sezonu çekti zaten))))))))))))
neyse sen hangisine konsantresin şu an gültepe mi kpa mı
hangi rolde?
Hüseyin'in herkesten sakladığı eşi.intikam 3.sezonu çekti zaten))))))))))))
neyse sen hangisine konsantresin şu an gültepe mi kpa mı
hangi rolde?
Doğru söze ne denir)))Bir türlü bana göre bir dizi yok kpa sıkıcı gültepe sıkıcı bir kanal da şöyle aksiyonu bol bir dizi yayınlamaz mı merak ediyoru.Ha birde sen bakma Tuba olmasaydı şimdi herkes diziyi kötülüyordu
Gecen sene ben dizi kotu dediğimde sen öve öve biteremiyordun ne oldi)))bölümün gidişaatı çok belli oluyor geçen yıl bile hiç süpriz yaşayamadık soruların cevapları çok çabuk sonuc bluyordu acaba bu nolucak diye tahmin etme şansı bize vermiyorlar çok çabuk ekilde olaylarla gelişip bitiyor 🙂🙂
meluna katılıyorum ilk defa 😱 (gültepe kısmı hariç 2.bölüme bakmadım daha)Bir türlü bana göre bir dizi yok kpa sıkıcı gültepe sıkıcı bir kanal da şöyle aksiyonu bol bir dizi yayınlamaz mı merak ediyoru.Ha birde sen bakma Tuba olmasaydı şimdi herkes diziyi kötülüyordu