Kara Para Aşk 15. Bölüm Yorumları

sonnn sahne haric çok durgun bir bölümdü yarın yine 3 reyting ortalama bekliyorum malesef
bu diziyi bu yıl kadınlar ayakta tutmaya çalısıcak gibi görünüyor erkek seyircileri kaybediyoruz bence şöyle örnek vereyim geçen yıl 5 reytingten 2 ortalama kaybetmişiz bunların çoğuda erkeklerden olusuyor bence 🙂
bence kadın izleyiciyi de bırakmış olabilir onları da çekecek bişi yok fazla:X

Yarın bütün gün arabada hayatı tesbih yapmışı söyleyip nasıl rezil olcam acaba.:)

Çok güzel bir bölümdü, her ne kadar durgun olsa da :) Elif ve Ömer cidden harika çift düğün sahnesi mükemmeldi :F Onun dışında nilü salaklıklarına devam ediyor :F Metin de nefretim :kizgin:

Kara Para Aşk'ı peşpeşe ikinci defa izlemeye devam ediyorum. Bıraksam 32 yıl daha seyredebilir hipnotize olmuş gibi şuan korkuyorum.:)

Tekrarı da bitti bölüm yorumumu yapayım olaylar çok hızlı yaşandı bitti.Düğünden hapishaneye ordan cenazeye ordan atış talimine senaristler biraz vites küçültse fena olmaz hani olayları sindire sindire izleyelim biraz da :)

Ömer ve yeni amirin planları güzel de amirin Ömer'e Elif'den uzak dur demesine fena sinir oldum bir amir eksikti oda oldu

Elif&Ömer'in oynama sahnelerine koptum :A o nasıl bir oynamaydı öyle Ömer Elif geldikten sonra stil değiştirdi Elif'in içine düşecek sandım biran :D

Evet biraz durgun bolumdu ama Elif ile Omer sahneleri guzeldi.Engin :love1: cok guzel oynadi.O da Kenanim gibi Ankarali cocuk ) Elifin gelinligini pek begenmedim umarim dizide gercek gelin olanda gelinligi daha guzel olur.

Bölümgüzel ama biraz sıkıcı :oley::D:oley::oley::):D Sıkıcı olsada keyfi bitmez

Bölüm fena degildi :oley:😀😀 Son sahne mühtişti