ATV niye doğru düzgün özet vermiyor acaba. 😕Kasa özetti galibab)
ATV niye doğru düzgün özet vermiyor acaba. 😕Kasa özetti galibab)
Bölüm uzun yine galibaATV niye doğru düzgün özet vermiyor acaba. 😕
ben yine seviyorum bitene akdarda severek izlicem ama reytingleri düşük olması sinirlerimi bozuyor ister istemezde eleştiri yapmak zorunda kalıyorum 🙂🙂Gecen sene ben dizi kotu dediğimde sen öve öve biteremiyordun ne oldi)))
ben demiştim neboş giderse reyting de gider diyeben yine seviyorum bitene akdarda severek izlicem ama reytingleri düşük olması sinirlerimi bozuyor ister istemezde eleştiri yapmak zorunda kalıyorum 🙂🙂
Yine komser - sinyorinaya döndük.
Bakım buldum reytinge gore yorum yapıyor, itiraf etti .ben değilmişim suçlu))))ben yine seviyorum bitene akdarda severek izlicem ama reytingleri düşük olması sinirlerimi bozuyor ister istemezde eleştiri yapmak zorunda kalıyorum 🙂🙂
reytingler dizinin en önemli parçası malesef sonucta sadece benim izlemem yetmiyorkı cnmBakım buldum reytinge gore yorum yapıyor, itiraf etti .ben değilmişim suçlu))))
Çaktırmıyorsun ama bizden daha fanatiksin, hiçbir sahneyi kaçırmıyorsun.Ömer sapık çıkmış)))
10 dakika ayni sahnede durdular ben ne yapayım diğer diziler daha kotu beş dakika her birine bakiyoz)))Çaktırmıyorsun ama bizden daha fanatiksin, hiçbir sahneyi kaçırmıyorsun.![]()
Bunlar sabaha kadar birbirleriyle atışsınlar sıkılmadan izlenir..10 dakika ayni sahnede durdular ben ne yapayım diğer diziler daha kotu beş dakika her birine bakiyoz)))
Ergenler gibi ask sahnesi olsun istiyon)))Bunlar sabaha kadar birbirleriyle atışsınlar sıkılmadan izlenir..![]()
sonnn sahne haric çok durgun bir bölümdü yarın yine 3 reyting ortalama bekliyorum malesefbölüm nasıldı bakalım @Çiğdem-![]()