- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!
Son düzenleme:
16 bölümün tüyoları da paylaşılmış galiba.Bölüme dakikalar kala yeni fotoğraflar paylaşılmış bol Elif&Ömer'li bir bölüm izleriz umarım
![]()
![]()
![]()
Evet de kesin değil onlar dizinindibi tüyolarını beklemek lazım16 bölümün tüyoları da paylaşılmış galiba.![]()
Yeni bölüm erken başladı, kaybolma da az yorumlaşalım.Evet de kesin değil onlar dizinindibi tüyolarını beklemek lazım![]()
bölüm nasıl gidiyor kızömerin yanındakı adamı çok beğendim ben umarım kalıcı olur bu sezona damga vurucak gibi görünüyor![]()
Nasıl oldu, babandan kumandayı aldın. Hoşgeldin.ömerin yanındakı adamı çok beğendim ben umarım kalıcı olur bu sezona damga vurucak gibi görünüyor![]()
bölüm nasıl gidiyor kız![]()
@xmerexxx orta derece geçiyor şuan bölüm ama aksionlu olucak gibi sankı🙂🙂Nasıl oldu, babandan kumandayı aldın. Hoşgeldin.
Elif anlatma Tayyar'a.![]()
finalde de öyle olacak merak etme
Uzamasssssfinalde de öyle olacak merak etmedizi gereksiz yere uzayıp 3.sezon olursa 2.sezon final sahnesi de olabilir bu
![]()
Bizim dizide son dem olayların çözüldüğü sezondur. Gereksiz yere uzamaz merak etmefinalde de öyle olacak merak etmedizi gereksiz yere uzayıp 3.sezon olursa 2.sezon final sahnesi de olabilir bu
![]()
2. Sezonu çıkarırsa büyük basari olur))finalde de öyle olacak merak etmedizi gereksiz yere uzayıp 3.sezon olursa 2.sezon final sahnesi de olabilir bu
![]()
Elmer'in düğün sahnesi çok güzeldi yaaaSıkıcı bu bölüm yine reytingi pek parlak olmayacak