- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Son düzenleme:
+1 ben yazıcaktimBen burda gercegimi kaybettim![]()
Forumda ençok izlenen dizi,bu arkadaşlarında tamamı izliyor.
Ben de bu kadar kişi oldugunu bilmiyordum.Malum kimse yorum yapmaya gelmioyr. Bunlar gelse zaten yorum sayfasına çoşardıkForumda ençok izlenen dizi,bu arkadaşlarında tamamı izliyor.
Ömerin bu kadar dağılacağını beklemiyordum ben, çok üzüldüm.![]()
Hepsi bana ileti yolla diyen kişiler yollamayınca benimle kavga ediyorlar,benim içinde hepsini aklımda tutup yazması zor oluyor.Ben de bu kadar kişi oldugunu bilmiyordum.Malum kimse yorum yapmaya gelmioyr. Bunlar gelse zaten yorum sayfasına çoşardıkAynen Ömer
![]()
ardamıydı o sözü söyleyen vlla bana metin söylüyor gibi geldi son sözünde yaşandı diyişinden tanıdım bence metin söylüyor bu sözü elife diyor gibi geldi bana 🙂🙂🙂Kötü talih de kader ne ne dersen de adına belkide bunlar sizin tanışmanız için yaşandı Arda komiser.![]()
''Bunlar sizin tanışmanız için yaşandı'' cümlesi karşı tarafa kullanan bir hitabet şeklidir.ardamıydı o sözü söyleyen vlla bana metin söylüyor gibi geldi son sözünde yaşandı diyişinden tanıdım bence metin söylüyor bu sözü elife diyor gibi geldi bana 🙂🙂🙂
tamamda ses tonu metine ait 🙂🙂 ya nuliferin mezarında nulifere söylüyor yada elife söylüyor ömer için ne için söylüyor bilmiyorum ama ses tonu metine ait 🙂🙂''Bunlar sizin tanışmanız için yaşandı'' cümlesi karşı tarafa kullanan bir hitabet şeklidir.![]()
Arda işte Metin'i mi var allasen?tamamda ses tonu metine ait 🙂🙂 ya nuliferin mezarında nulifere söylüyor yada elife söylüyor ömer için ne için söylüyor bilmiyorum ama ses tonu metine ait 🙂🙂
metinin sesi olduğuna eminim bölüm olunca görürüz 🙂🙂Arda işte Metin'i mi var allasen?
Boşver sen kimin sesi Engin'in oyunculuğuna ne diyorsun döktürmüyor mu?
Başka birisine @Ahmad'a soralım fragmandaki kimin sesi?metinin sesi olduğuna eminim bölüm olunca görürüz 🙂🙂
engin bu yılkı karizmasıyla zaten gönlümüzde taht kurmuş durumda harika bir imaj yapmış kendisine kenan imirzalıoğludan bile biraz önde tutabilirim onu bu yıl![]()
metinin sesi herkesle iddaya girerim metininBaşka birisine @Ahmad'a soralım fragmandaki kimin sesi?![]()
@Yakamoz-Asi @Forumdash lütfen fragmandaki sesin Arda olduğunu şu kıza söyleyin?metinin sesi herkesle iddaya girerim metinin![]()