Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
fragman çok güzel yine offf merakla bekliyorum yeni bölümü :)

Kötü talih de kader ne ne dersen de adına belkide bunlar sizin tanışmanız için yaşandı Arda komiser.:)

Forumda ençok izlenen dizi,bu arkadaşlarında tamamı izliyor.:)

Ömerin bu kadar dağılacağını beklemiyordum ben, çok üzüldüm.:(
Ben de bu kadar kişi oldugunu bilmiyordum.Malum kimse yorum yapmaya gelmioyr. Bunlar gelse zaten yorum sayfasına çoşardık:X Aynen Ömer :(

Ben de bu kadar kişi oldugunu bilmiyordum.Malum kimse yorum yapmaya gelmioyr. Bunlar gelse zaten yorum sayfasına çoşardık:X Aynen Ömer :(
Hepsi bana ileti yolla diyen kişiler yollamayınca benimle kavga ediyorlar,benim içinde hepsini aklımda tutup yazması zor oluyor.:)

Ömer'in hesap soracağı kişi artık hayatta değil, haliyle Sibel'in mezarı başında soruyor hesabını ama ne fayda.:(

Arda ne güzel demiş ama.
bu sefer de Elif Ömeri teselli edecek gibi.güzel bir bölüm olacak galiba.

Kötü talih de kader ne ne dersen de adına belkide bunlar sizin tanışmanız için yaşandı Arda komiser.:)
ardamıydı o sözü söyleyen vlla bana metin söylüyor gibi geldi son sözünde yaşandı diyişinden tanıdım bence metin söylüyor bu sözü elife diyor gibi geldi bana 🙂🙂🙂

ardamıydı o sözü söyleyen vlla bana metin söylüyor gibi geldi son sözünde yaşandı diyişinden tanıdım bence metin söylüyor bu sözü elife diyor gibi geldi bana 🙂🙂🙂
''Bunlar sizin tanışmanız için yaşandı'' cümlesi karşı tarafa kullanan bir hitabet şeklidir.:)

''Bunlar sizin tanışmanız için yaşandı'' cümlesi karşı tarafa kullanan bir hitabet şeklidir.:)
tamamda ses tonu metine ait 🙂🙂 ya nuliferin mezarında nulifere söylüyor yada elife söylüyor ömer için ne için söylüyor bilmiyorum ama ses tonu metine ait 🙂🙂

Fragmanda en sondaki sözler çok güzel olmuş. :) Diğer fragmanları bekliyorum. :Z

tamamda ses tonu metine ait 🙂🙂 ya nuliferin mezarında nulifere söylüyor yada elife söylüyor ömer için ne için söylüyor bilmiyorum ama ses tonu metine ait 🙂🙂
Arda işte Metin'i mi var allasen?:)

Boşver sen kimin sesi Engin'in oyunculuğuna ne diyorsun döktürmüyor mu?

Arda işte Metin'i mi var allasen?:)

Boşver sen kimin sesi Engin'in oyunculuğuna ne diyorsun döktürmüyor mu?
metinin sesi olduğuna eminim bölüm olunca görürüz 🙂🙂
engin bu yılkı karizmasıyla zaten gönlümüzde taht kurmuş durumda harika bir imaj yapmış kendisine kenan imirzalıoğludan bile biraz önde tutabilirim onu bu yıl :bhr::bhr::bhr::bhr:

metinin sesi olduğuna eminim bölüm olunca görürüz 🙂🙂
engin bu yılkı karizmasıyla zaten gönlümüzde taht kurmuş durumda harika bir imaj yapmış kendisine kenan imirzalıoğludan bile biraz önde tutabilirim onu bu yıl :bhr::bhr::bhr::bhr:
Başka birisine @Ahmad'a soralım fragmandaki kimin sesi?:)