sessiz atın çiftesi bişey oluyordu neydi o ?Sessiz ve sakin olanlardan korkacaksın der babam.![]()
sessiz atın çiftesi bişey oluyordu neydi o ?Sessiz ve sakin olanlardan korkacaksın der babam.![]()
Dizinin polisiye yönü sarıyor Engin müthiş oyuncuymuş.fatma anne ömeri şutlamaya çalışıyorkadının bildiği çok şey var gibi
![]()
Anne kızının kara para akladıgını biliyor o yuzzden şutluyordurfatma anne ömeri şutlamaya çalışıyorkadının bildiği çok şey var gibi
![]()
Pek mi olur Yaman mı olur öyle birşey olacak.sessiz atın çiftesi bişey oluyordu neydi o ?![]()
Sen FSGN'de izlemedin mi??? Orda da muthiştiDizinin polisiye yönü sarıyor Engin müthiş oyuncuymuş.![]()
alıcı gözle bakmadımda değişmiş olabilir fazla rolü yoktu millet nasıl olsa anlamaz demişlerdirAnne kızının kara para akladıgını biliyor o yuzzden şutluyordurSenin dr kız bi çirkinleşmiş değişmiş mi yoksa???
pek di sanırımPek mi olur Yaman mı olur öyle birşey olacak.![]()
Bir Bulut Olsam'dan tanıyorum ama erken final yaptığı için dizi tam tanım afırsatımız olmamıştı.Sen FSGN'de izlemedin mi??? Orda da muthişti![]()
Sessiz atın çiftesi pek bir yaman da olabilir.(ikisi bir arada)alıcı gözle bakmadımda değişmiş olabilir fazla rolü yoktu millet nasıl olsa anlamaz demişlerdir
pek di sanırım![]()
nilüfer bu bölüm daha pot kırmadı ilerleyen kısımlarda bir halt karıştırmaz umarımBir Bulut Olsam'dan tanıyorum ama erken final yaptığı için dizi tam tanım afırsatımız olmamıştı.
FGSN hiç izlemedim bilmiyorum operatörlük yapıyordum o zamanlar eve uğrayamıyordum.
Sessiz atın çiftesi pek bir yaman da olabilir.(ikisi bir arada)
Sibel'de güzel kız ama Recep İvedik'in sevgilisi olduğunu biliyormusunuz? @destereAnne kızının kara para akladıgını biliyor o yuzzden şutluyordurSenin dr kız bi çirkinleşmiş değişmiş mi yoksa???
biraz geç bile kaldılar elmas işine biraz daha ağırlık vermeleri lazımdı asıl dizinin ana konularından biriydi aşk arası unutuldu ?Şuana kadar gayet iyi gidiyor bölüm Ömer sonunda Sibel'in sırlarını yalanlarını öğrenmeye başladı
Sibel'in görsün gerçek yüzünü meleğime geri dönüp gönlünü alsın.Şuana kadar gayet iyi gidiyor bölüm Ömer sonunda Sibel'in sırlarını yalanlarını öğrenmeye başladı
bilmiyordumSibel'de güzel kız ama Recep İvedik'in sevgilisi olduğunu biliyormusunuz? @destere
Ne parası gazete okumuyon galiba adam 25 milyon dolandırılmış.( eski parayla 25 trilyon)bilmiyordum
o goril yavrusunda ne bulmuş acaba diyecektimki tabiki para bulmuştur![]()
bir recep güvedik daha yapar toplar kaybetiğini bizim halk onun gibilere çalışıyorReklam saatleri süper Kanal D ve Star reklemdayken biz yayına devam ediyoruz.
Ne parası gazete okumuyon galiba adam 25 milyon dolandırılmış.( eski parayla 25 trilyon)
Ben de bilmiyorum