Kara Para Aşk 10. Bölüm Yorumları

güzel oldu ya ömer elmas işini araştırmaya başladı sonunda

Gözümüz aydın Aslı tam bi manyak çıktı.:)
F36C42D3A819A469DE5BC5BF158814AA.jpg

Vay anasını analı kızlı çete çıktı sibel :D

Zerrin bana göre ama Ömer ve Elif'den başka herkes olabilir.:)
ben zerrinden hiç şüphelenmiyorum kadın bence ne diyorsa dilinde kötü biri olamaz :)
Ben de Zerrin'den şüpheleniyorum:X Kadın adeta saf, bi kanatları eksik, hiçbişeyden haberi yok:T: Birde senaristler aynı olunca [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da suçlu baba olunca burda neden katil anne olmasın diyesi geliyor insanın :F

Aslı'nın babasının ölümünde rol aldığını düşünmüyorum onun işi parayla olabilir.:)

Ben de Zerrin'den şüpheleniyorum:X Kadın adeta saf, bi kanatları eksik, hiçbişeyden haberi yok:T: Birde senaristler aynı olunca [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da suçlu baba olunca burda neden katil anne olmasın diyesi geliyor insanın :F
yani çok masum olmasıda şüphe duymak için yeterli sebep :))

nilüfer çok saf ya ? insanın kucaklayıp koruma altına alası geliyor :)

Sen bile Zerrin'den şüphelenmediğine göre katil kesin o :)
bilmem yakıştıramıyorum bir insanın hem babası hemde annesi pis işlere bulaşmış olmamalı biri en azından temiz çıkmalı ?

baba zaten yolunu şaşırmış karşılığında öldü , anne en azından iyi çıksın :)

bilmem yakıştıramıyorum bir insanın hem babası hemde annesi pis işlere bulaşmış olmamalı biri en azından temiz çıkmalı ?

baba zaten yolunu şaşırmış karşılığında öldü , anne en azından iyi çıksın :)
Babası isteyerek bulaşmamış olabilir.Ama anneyi görmüyormusun suratsızın teki.kesin kocasıylada aralarında problem vardır.:)

Sessiz ve sakin olanlardan korkacaksın der babam.:)