olabilir gözlük çıkınca burun iki katına çıkmışBen de bilmiyorumGözlük burnunu kapatıyordu heralde
![]()
hangi kızŞu kız salak bildiğin Bugünün Saraykısı'ndaki salak Ayşen.![]()
olabilir gözlük çıkınca burun iki katına çıkmışBen de bilmiyorumGözlük burnunu kapatıyordu heralde
![]()
hangi kızŞu kız salak bildiğin Bugünün Saraykısı'ndaki salak Ayşen.![]()
Doktor kız tam evlenilecek kız aslında masum bir yüzü var.Ben de bilmiyorumGözlük burnunu kapatıyordu heralde
![]()
eskiden burnu daha güzeldiDoktor kız tam evlenilecek kız aslında masum bir yüzü var.![]()
Aynen Nilüfer.olabilir gözlük çıkınca burun iki katına çıkmış
hangi kızbir sürü salak var ama sanırım nilüfere diyorsun
![]()
N'olmuş burnuna? Hiç dikkat etmedim.eskiden burnu daha güzeldi![]()
fazla uzamış gibi gözlüklüyken o kadar uzun görünmüyorduAynen Nilüfer.
N'olmuş burnuna? Hiç dikkat etmedim.![]()
Beni al dese yok hayırmı dicen?fazla uzamış gibi gözlüklüyken o kadar uzun görünmüyordukız değişmediyse burnda bir değişim var sanki
![]()
O bana bülbül sesi gibi geliyor aynısı Beren konuşurken sizde olmuyor mu?fazla uzamış gibi gözlüklüyken o kadar uzun görünmüyordukız değişmediyse burnda bir değişim var sanki
elif sinirlenip bağırınca hiç hoş durmuyor sesi çok tizleşiyor @Forumdash @sürgünüm ..
beren konuşunca ayaklarım yerden kesiliyor 5 metre havalanıyorum beren bir başka ya niye hatırlattın şimdiO bana bülbül sesi gibi geliyor aynısı Beren konuşurken sizde olmuyor mu?![]()
Tuba'de bana öyle geliyor önyargılı yaklaşmayalım canım kardeşim.beren konuşunca ayaklarım yerden kesiliyor 5 metre havalanıyorum beren bir başka ya niye hatırlattın şimdi)
Gözler yalan söylemez Ömer'de aşık olmuş gibi.gördü bile
bu dans değil bu bale gibi![]()
Telefon reklamı mı?ahahah yine reklam yine reklam [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] 1 [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 2 artık![]()
Son durumun nası npysn ?ahahah yine reklam yine reklam [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] 1 [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 2 artık![]()