Kara Para Aşk 10. Bölüm Yorumları

Sen FSGN'de izlemedin mi??? Orda da muthişti:X
Bir Bulut Olsam'dan tanıyorum ama erken final yaptığı için dizi tam tanım afırsatımız olmamıştı.
FGSN hiç izlemedim bilmiyorum operatörlük yapıyordum o zamanlar eve uğrayamıyordum.:)

alıcı gözle bakmadımda değişmiş olabilir fazla rolü yoktu millet nasıl olsa anlamaz demişlerdir :)

pek di sanırım :)
Sessiz atın çiftesi pek bir yaman da olabilir.(ikisi bir arada)

Şuana kadar gayet iyi gidiyor bölüm Ömer sonunda Sibel'in sırlarını yalanlarını öğrenmeye başladı

Bir Bulut Olsam'dan tanıyorum ama erken final yaptığı için dizi tam tanım afırsatımız olmamıştı.
FGSN hiç izlemedim bilmiyorum operatörlük yapıyordum o zamanlar eve uğrayamıyordum.:)

Sessiz atın çiftesi pek bir yaman da olabilir.(ikisi bir arada)
nilüfer bu bölüm daha pot kırmadı ilerleyen kısımlarda bir halt karıştırmaz umarım :)

Şuana kadar gayet iyi gidiyor bölüm Ömer sonunda Sibel'in sırlarını yalanlarını öğrenmeye başladı
biraz geç bile kaldılar elmas işine biraz daha ağırlık vermeleri lazımdı asıl dizinin ana konularından biriydi aşk arası unutuldu ?

Asıl hikaye 2.sezona bırakılmak istenmiş olabilir 2.sezonda diziden beklentiler çok daha fazla olacak

Reklam saatleri süper Kanal D ve Star reklemdayken biz yayına devam ediyoruz.:)

bilmiyordum
o goril yavrusunda ne bulmuş acaba diyecektimki tabiki para bulmuştur :)
Ne parası gazete okumuyon galiba adam 25 milyon dolandırılmış.( eski parayla 25 trilyon)

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs