- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Gözümüz aydın Aslı tam bi manyak çıktı.
Gözümüz aydın Aslı tam bi manyak çıktı.
ben zerrinden hiç şüphelenmiyorum kadın bence ne diyorsa dilinde kötü biri olamazZerrin bana göre ama Ömer ve Elif'den başka herkes olabilir.![]()
Dizide en şüphe çekmeyen kişi şuan da anlasana senaristler Ası ve Taner'i gözümüze sokuyorlar ama şaşırtacaklar izleyenleri.ben zerrinden hiç şüphelenmiyorum kadın bence ne diyorsa dilinde kötü biri olamaz![]()
ömer nişanlısının elmas işiyle alakasını çözdü gibiDizide en şüphe çekmeyen kişi şuan da anlasana senaristler Ası ve Taner'i gözümüze sokuyorlar ama şaşırtacaklar izleyenleri.![]()
Ordan birşey çıkmaz.ömer nişanlısının elmas işiyle alakasını çözdü gibi)
en azından ölen kızın pekde masum olmadığı anlaşılırOrdan birşey çıkmaz.![]()
Gözümüz aydın Aslı tam bi manyak çıktı.![]()
Sibel kara para aklama yapıyor orda sorun yok ama elmaslar onda değil.en azından ölen kızın pekde masum olmadığı anlaşılır![]()
ama anasıyla geliyorlar kuyumcuya anası neden hiçbirşeyden haberi yokmuş gibi davranıyor onun annesindende bir numara var?Sibel kara para aklama yapıyor orda sorun yok ama elmaslar onda değil.![]()
Katil kim sence?
Zerrin bana göre ama Ömer ve Elif'den başka herkes olabilir.![]()
Ben de Zerrin'den şüpheleniyorumben zerrinden hiç şüphelenmiyorum kadın bence ne diyorsa dilinde kötü biri olamaz![]()
yani çok masum olmasıda şüphe duymak için yeterli sebepBen de Zerrin'den şüpheleniyorumKadın adeta saf, bi kanatları eksik, hiçbişeyden haberi yok
Birde senaristler aynı olunca [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da suçlu baba olunca burda neden katil anne olmasın diyesi geliyor insanın
![]()
Annesi biliyor pis işlere bulaştığını Sibel ve annesinin masum olmadığını söyledik.ama anasıyla geliyorlar kuyumcuya anası neden hiçbirşeyden haberi yokmuş gibi davranıyor onun annesindende bir numara var?
Sen bile Zerrin'den şüphelenmediğine göre katil kesin oyani çok masum olmasıda şüphe duymak için yeterli sebep)
nilüfer çok saf ya ? insanın kucaklayıp koruma altına alası geliyor![]()
bilmem yakıştıramıyorum bir insanın hem babası hemde annesi pis işlere bulaşmış olmamalı biri en azından temiz çıkmalı ?Sen bile Zerrin'den şüphelenmediğine göre katil kesin o![]()
Babası isteyerek bulaşmamış olabilir.Ama anneyi görmüyormusun suratsızın teki.kesin kocasıylada aralarında problem vardır.bilmem yakıştıramıyorum bir insanın hem babası hemde annesi pis işlere bulaşmış olmamalı biri en azından temiz çıkmalı ?
baba zaten yolunu şaşırmış karşılığında öldü , anne en azından iyi çıksın![]()
fatma anne ömeri şutlamaya çalışıyorBabası isteyerek bulaşmamış olabilir.Ama anneyi görmüyormusun suratsızın teki.kesin kocasıylada aralarında problem vardır.![]()
Sessiz ve sakin olanlardan korkacaksın der babam.Ben de Zerrin'den şüpheleniyorumKadın adeta saf, bi kanatları eksik, hiçbişeyden haberi yok
Birde senaristler aynı olunca [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da suçlu baba olunca burda neden katil anne olmasın diyesi geliyor insanın
![]()