Ne dedi lan bu şimdi?... İçeriği nedir acep?...Ortada olmayan ama belki gelecekteki herhangi bir tarihte olma ihtimali olan herhangi bir konsept...
Ne dedi lan bu şimdi?... İçeriği nedir acep?...Ortada olmayan ama belki gelecekteki herhangi bir tarihte olma ihtimali olan herhangi bir konsept...
Yaşarsak o zaman dilimi içerisinde olma ihtimali mevcut...Bir kaç sene dediğin 15 sene vardır.
İçeriği ve yaşanıp yaşanmayacağı henüz belli değil, ihtimaller dahilinde demek...Ne dedi lan bu şimdi?... İçeriği nedir acep?...
Paralel evrene gideriz.Yaşarsak o zaman dilimi içerisinde olma ihtimali mevcut...
İçeriği ve yaşanıp yaşanmayacağı henüz belli değil, ihtimaller dahilinde demek...
Türkçeyi konuşurken dilin boğazına mı kaçıyor?...Yaşarsak o zaman dilimi içerisinde olma ihtimali mevcut...
İçeriği ve yaşanıp yaşanmayacağı henüz belli değil, ihtimaller dahilinde demek...
@MEnes oraları avunun içi gibi bilir..Paralel evrene gideriz.
Moderatör: @MEnesIııı şey... Şimdi şöyle ki evet öyle söylemler olduğunu hatırlıyorum... Bazı programlar düzenleme ihtimalimiz olabilir gibi şeyler konuşulmuştu zamanında... Lakin biliyorsunuz ki ben MEnes olarak çok yoğun ve dolu bir takvime sahibim... Konsept çalışmalarını tamamlamak için öncelikle bu yoğunluktan kurtulmam gerekiyor... Bir kaç seneye olur tahmini doğru bir tahmin gibi şu aşamada...
Ooooo çok kritik.... @Maskeli Fedai @MEnes ile çok uğraşacak belli oldu.
Hayır bazen anlaşılması çok güç bir şekilde tasarlıyorum cümleleri... Yoksa her şey bilinçli ve kontrollü şekilde ve Türkçe'yi çok düzgün konuşurum...
Ya napıyosun yaa, bütün sırrı bozdun ya... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Gittin ve beni çağırmadın çoooooooook yazık...Paralel evrenlerde az gezmedik evet... Uzay'a da çok gittik bunlar doğru...
Oralara yolculuk biraz özel olmalı... Kendime özel tuttum o kısımları...Gittin ve beni çağırmadın çoooooooook yazık...
Ben olayı şöyle hatırlıyorum benden küçük bir miktar (5000) borç dinar istemiştin ve beni de götüreceğini özellikle belirtmiştin bunun karşılığında ne dinarımı geri verdin ne de beni gezmeye götürdün kırıldım ama....Oralara yolculuk biraz özel olmalı... Kendime özel tuttum o kısımları...
Zeyzey bana yönetici olarak 2022 sonuna kadar tam yetki verdi. Program sözleşmesini şimdiden yapalım diye şey ettiydim. Siz programı ne zaman yaparsanız yapın, şimdiden sözleşme imzalar ve cayma bedeli olarak da 100 milyonluk bir madde koyarız, Zeyzey programı kesin yayınlamak zorunda kalır. @dosimosiHayır bazen anlaşılması çok güç bir şekilde tasarlıyorum cümleleri... Yoksa her şey bilinçli ve kontrollü şekilde ve Türkçe'yi çok düzgün konuşurum...
Paralel evrenlerde az gezmedik evet... Uzay'a da çok gittik bunlar doğru...
Ya napıyosun yaa, bütün sırrı bozdun ya... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Zey bana öyle bir bilgi vermedi... Verseydi ben bilirdim... Ama ola ki bu programı yayınlama kararı aldık ve herhangi bir gelecekte bu program hayata geçti, bunun bilgisini programın yayınlanacağı bilinen ve sözleşme ile evrak altına alınmış şekilde değil kimsenin beklemediği bir anda ve durumda öğrenirsiniz... Bize bu özgürlük Zey tarafından verildi... @dosimosiZeyzey bana yönetici olarak 2022 sonuna kadar tam yetki verdi. Program sözleşmesini şimdiden yapalım diye şey ettiydim. Siz programı ne zaman yaparsanız yapın, şimdiden sözleşme imzalar ve cayma bedeli olarak da 100 milyonluk bir madde koyarız, Zeyzey programı kesin yayınlamak zorunda kalır. @dosimosi
Yani şöyle ki paralel evrenler arası, hatta uzaya gezi yapabilen birisi olarak neden birisinden 'Dinar' borcu isteyeyim bilemedim... Benim durumunun fazla iyi olması lazım bu yolculukları yapan biri olarak... Ama senin taleplerinin bu gezme olduğunu anlayabiliyorum elbette, bunun için spekülatif bilgiler vermen normal...Ben olayı şöyle hatırlıyorum benden küçük bir miktar (5000) borç dinar istemiştin ve beni de götüreceğini özellikle belirtmiştin bunun karşılığında ne dinarımı geri verdin ne de beni gezmeye götürdün kırıldım ama....
Bu Sabar ekibi çok tehlikeli diye boşuna demiyorlar demek ki. Hazır yetki varken yeni nesil bir futbol programına imza atayım da sizin program rafa kalksın bari. Yeni futbol programımızın adı 'FUTBOL BAHANE, DEDİKODU ŞAHANE' olacak. Programın sunuculuğunu forumumuzun efsanesi @Keith Long yapacak. @xemrexxx ve @serhatt ise yorumcu olarak yer alacaklar. Futbolla hiç alakası olmayan bu ikiliye futbol yorumlatacağız. Ondan sonra gelsin reytingler.Zey bana öyle bir bilgi vermedi... Verseydi ben bilirdim... Ama ola ki bu programı yayınlama kararı aldık ve herhangi bir gelecekte bu program hayata geçti, bunun bilgisini programın yayınlanacağı bilinen ve sözleşme ile evrak altına alınmış şekilde değil kimsenin beklemediği bir anda ve durumda öğrenirsiniz... Bize bu özgürlük Zey tarafından verildi... @dosimosi
Bir miktar tehlikeli olduğumuz doğrudur ama 'ufak' bir miktardır bu... Zaten ülkede futbol konuşan ve bunu kaliteli şekilde yapan program sayısı çok az diyebiliriz... Sen de bu durumu farklı bir açıdan ele alarak bunu yapabilirsin tabi ki... Sonuçta reyting için her şey mübahtır bizim ülkemizde öyle değil mi...Bu Sabar ekibi çok tehlikeli diye boşuna demiyorlar demek ki. Hazır yetki varken yeni nesil bir futbol programına imza atayım da sizin program rafa kalksın bari. Yeni futbol programımızın adı 'FUTBOL BAHANE, DEDİKODU ŞAHANE' olacak. Programın sunuculuğunu forumumuzun efsanesi @Keith Long yapacak. @xemrexxx ve @serhatt ise yorumcu olarak yer alacaklar. Futbolla hiç alakası olmayan bu ikiliye futbol yorumlatacağız. Ondan sonra gelsin reytingler.
İşte bunu sadece ben isterim aramızdaki fark bu canım uzaylı dostum... 😎 Dinarlarımı derhal istiyorum taksitle geri vermeni rica ediyorum. Daha neler insan hiç dostunun kuyusunu kazar mı? Benim amacım kesinlikle insan dolandırmak değil yanlış anlaşılmasın sadece borcumu almaktı...Zey bana öyle bir bilgi vermedi... Verseydi ben bilirdim... Ama ola ki bu programı yayınlama kararı aldık ve herhangi bir gelecekte bu program hayata geçti, bunun bilgisini programın yayınlanacağı bilinen ve sözleşme ile evrak altına alınmış şekilde değil kimsenin beklemediği bir anda ve durumda öğrenirsiniz... Bize bu özgürlük Zey tarafından verildi... @dosimosi
------
Yani şöyle ki paralel evrenler arası, hatta uzaya gezi yapabilen birisi olarak neden birisinden 'Dinar' borcu isteyeyim bilemedim... Benim durumunun fazla iyi olması lazım bu yolculukları yapan biri olarak... Ama senin taleplerinin bu gezme olduğunu anlayabiliyorum elbette, bunun için spekülatif bilgiler vermen normal...
Bu Sabar ekibi çok tehlikeli diye boşuna demiyorlar demek ki. Hazır yetki varken yeni nesil bir futbol programına imza atayım da sizin program rafa kalksın bari. Yeni futbol programımızın adı 'FUTBOL BAHANE, DEDİKODU ŞAHANE' olacak. Programın sunuculuğunu forumumuzun efsanesi @Keith Long yapacak. @xemrexxx ve @serhatt ise yorumcu olarak yer alacaklar. Futbolla hiç alakası olmayan bu ikiliye futbol yorumlatacağız. Ondan sonra gelsin reytingler.
Program in moderatorlugunu reis e vermissin.Ne dediğini anlamak dahi zorken nasıl yürütecek acaba? Mecnun der sözü bana verir, ya da tersi .Cümleye yüklemden başlayan insan ne de olsa.Bir miktar tehlikeli olduğumuz doğrudur ama 'ufak' bir miktardır bu... Zaten ülkede futbol konuşan ve bunu kaliteli şekilde yapan program sayısı çok az diyebiliriz... Sen de bu durumu farklı bir açıdan ele alarak bunu yapabilirsin tabi ki... Sonuçta reyting için her şey mübahtır bizim ülkemizde öyle değil mi...
Kalite bu devirde iş yapmıyor maalesef.Bir miktar tehlikeli olduğumuz doğrudur ama 'ufak' bir miktardır bu... Zaten ülkede futbol konuşan ve bunu kaliteli şekilde yapan program sayısı çok az diyebiliriz... Sen de bu durumu farklı bir açıdan ele alarak bunu yapabilirsin tabi ki... Sonuçta reyting için her şey mübahtır bizim ülkemizde öyle değil mi...
Anlaşılmaya gerek yok zati Altan. Sen bu 3'lüyü futbol konuşurken hayal et. Beyaz Futbol'u tahtından edecek ekibi kurdum.Program in moderatorlugunu reis e vermissin.Ne dediğini anlamak dahi zorken nasıl yürütecek acaba? Mecnun der sözü bana verir, ya da tersi .Cümleye yüklemden başlayan insan ne de olsa.
Beyaz Futbol a rakip diyelim ama tahtından etmez sadece sallar.Kalite bu devirde iş yapmıyor maalesef.
Anlaşılmaya gerek yok zati Altan. Sen bu 3'lüyü futbol konuşurken hayal et. Beyaz Futbol'u tahtından edecek ekibi kurdum.
Entrika işi dışında hiçbir projede yer almam.Bu Sabar ekibi çok tehlikeli diye boşuna demiyorlar demek ki. Hazır yetki varken yeni nesil bir futbol programına imza atayım da sizin program rafa kalksın bari. Yeni futbol programımızın adı 'FUTBOL BAHANE, DEDİKODU ŞAHANE' olacak. Programın sunuculuğunu forumumuzun efsanesi @Keith Long yapacak. @xemrexxx ve @serhatt ise yorumcu olarak yer alacaklar. Futbolla hiç alakası olmayan bu ikiliye futbol yorumlatacağız. Ondan sonra gelsin reytingler.
Sen oyunu değil , oyuncuların parlak olup olmadığını çarpık ile yorumlayacaksın. @xemrexxx @CervantesEntrika işi dışında hiçbir projede yer almam.