Yooo gayet oluyor bu forumda senin kadar izleyen başka biri yok.
Ben bıkmam dizi izlemekten
Yooo gayet oluyor bu forumda senin kadar izleyen başka biri yok.
Ben üst üste maç özeti seyretmekten bıktığım anlar oldu.Ben bıkmam dizi izlemekten
Ben üst üste maç özeti seyretmekten bıktığım anlar oldu.
Sigara tiryakisi gibi öyle çok içmiyorum ben Günde kaç tane seyrediyorsun?Benim bünye alıştı sanırım hiç sıkılmıyorum birde öyle görünsede çok izlemiyorum ben
Sigara tiryakisi gibi öyle çok içmiyorum ben Günde kaç tane seyrediyorsun?
Tmm şimdi yavaşça kumandayı yerine bırak.1 tane mesela bugün Dünya ile benim aramda izledim 2 bölüm o kadar
Tmm şimdi yavaşça kumandayı yerine bırak.
Mousepad e dokunmaTv de değil laptopta izledim disney de yayınlandı ya dizi
Mousepad e dokunma
Kanalımda dizi yayınlamıyoruz. Hep eğlence sadece @xdragxx e ayrıcalık yapmıştık kısa film falan vardı. O da kanalın ekran yüzü olduğu için torpili vardıHerşey olabilir dizi yarışma
Beklemeye devam desene
Kimseye güvenmediğim için ve yeri geldiğinde kolayca şutlayıp tazmimat vs uğraşmamak için imzaları atmıyoruzResmîleştirelim işte.
@Cervantes sana futbolda sıklıkla yapılan 29-30 yaş üstü oyuncu muamelesi çekti.1+1 opsiyonlu sözleşme.Kanalımda dizi yayınlamıyoruz. Hep eğlence sadece @xdragxx e ayrıcalık yapmıştık kısa film falan vardı. O da kanalın ekran yüzü olduğu için torpili vardı
Kimseye güvenmediğim için ve yeri geldiğinde kolayca şutlayıp tazmimat vs uğraşmamak için imzaları atmıyoruz
Bizde söz senettir ama bu işbirliği şimdilik 2022 bitimine kadar. Sonra kademe kademe uzatmaya gideriz
Kanalımda dizi yayınlamıyoruz. Hep eğlence sadece @xdragxx e ayrıcalık yapmıştık kısa film falan vardı. O da kanalın ekran yüzü olduğu için torpili vardı
Kimseye güvenmediğim için ve yeri geldiğinde kolayca şutlayıp tazmimat vs uğraşmamak için imzaları atmıyoruz
Bizde söz senettir ama bu işbirliği şimdilik 2022 bitimine kadar. Sonra kademe kademe uzatmaya gideriz
Dizi dışında birşeyler öner.Valla herşeye razıyım yeter ki olsun kanalda birşeyler
O kısma @MEnes bakacaktı, kanalı kurduğumuz sene görev vermiştim. Bir kaç seneye olur diye tahmin ediyorum….
O kısma @MEnes bakacaktı, kanalı kurduğumuz sene görev vermiştim. Bir kaç seneye olur diye tahmin ediyorum….
Iııı şey... Şimdi şöyle ki evet öyle söylemler olduğunu hatırlıyorum... Bazı programlar düzenleme ihtimalimiz olabilir gibi şeyler konuşulmuştu zamanında... Lakin biliyorsunuz ki ben MEnes olarak çok yoğun ve dolu bir takvime sahibim... Konsept çalışmalarını tamamlamak için öncelikle bu yoğunluktan kurtulmam gerekiyor... Bir kaç seneye olur tahmini doğru bir tahmin gibi şu aşamada...Oooo tembel teneke @MEnes e kaldıysa o iş yaş... verdiğinden bile haberi yoktur... ( hatırlıyormuş numarası yapar....) her şey benim kontrol altında der vb türev laflar sarfeder...
Ne konsepti ?...Iııı şey... Şimdi şöyle ki evet öyle söylemler olduğunu hatırlıyorum... Bazı programlar düzenleme ihtimalimiz olabilir gibi şeyler konuşulmuştu zamanında... Lakin biliyorsunuz ki ben MEnes olarak çok yoğun ve dolu bir takvime sahibim... Konsept çalışmalarını tamamlamak için öncelikle bu yoğunluktan kurtulmam gerekiyor... Bir kaç seneye olur tahmini doğru bir tahmin gibi şu aşamada...
Ortada olmayan ama belki gelecekteki herhangi bir tarihte olma ihtimali olan herhangi bir konsept...Ne konsepti ?...
Bir kaç sene dediğin 15 sene vardır.Iııı şey... Şimdi şöyle ki evet öyle söylemler olduğunu hatırlıyorum... Bazı programlar düzenleme ihtimalimiz olabilir gibi şeyler konuşulmuştu zamanında... Lakin biliyorsunuz ki ben MEnes olarak çok yoğun ve dolu bir takvime sahibim... Konsept çalışmalarını tamamlamak için öncelikle bu yoğunluktan kurtulmam gerekiyor... Bir kaç seneye olur tahmini doğru bir tahmin gibi şu aşamada...