Zey TV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)

son üç aya ağırlık ver ne yapayım geçmişi son üç ayda bende varım o yüzden son üç ayın jeneriği bana lazım :D
En son nerde kaldıysak o :A yanlış hatırlamıyorsam 2015’i yapmıştık. Zamanı gelince bakınırım

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin
Jeneriklerle geçmişe yolculuk 3. Sezonu yakında sizlerle olacak.
Daha önce büyük ilgi gören benim yürüttüğüm bir etkinliğin yeni aşaması için bir ön hazırlık olarak düşünebiliriz.

Zey TV 🍒 ‘ye bekleriz herkesi :A
@Hobbit sayende uplattık :A
Al sana cevap :A
------

2019-2020-2021 tamamen kovidli yıllar ordan bir hikaye çıkmaz ne çıkarsa yine 2015 -2019 arası çıkar :(
Onların yanına bir iki yıl daha eklenir hal edilir ama ben aşama aşama gidiyorum. Zamanı gelince anlarsın

• Beğendim
Reactions: tekin
Sanırım 29 sayfayı baştan başlayarak okumam gerekecek.
Yapar mıyım ? Tabi ki evet. :D
Burada bir maden yatıyor gibi :)

• İlginç
Reactions: Dosi
O değildi iyiki kırmızı renk istedim. 🍒 uydu :A parlıyor bildirimde :bhr: @Sherlock @Tolstoyevski

Buradan @Bully 'e de teşekkürler. Hemen ayarladı :Z

Jeneriklerle geçmişe yolculuk 3. Sezonu yakında sizlerle olacak.
Daha önce büyük ilgi gören benim yürüttüğüm bir etkinliğin yeni aşaması için bir ön hazırlık olarak düşünebiliriz.

Zey TV 🍒 ‘ye bekleriz herkesi :A
Geçenlerde bahsettiğin sürpriz etkinliklerden birinin bu olduğunu tahmin etmiştim, bekliyoruz merakla :A

Zey TV’yi de hemen ayarlamışım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğimizin çok daha kapsamlı hali çok önemli bir üye tarafından başlatılacaktır.
Buram buram kalite ve nostalji kokan yeni etkinliğimiz çok yakında karşınızda olacak.

Güzel bir fikir ile gelen değerli arkadaşımıza çok teşekkür ederim.

Bir çok bölümü tekrardan aktifleştirmek harika :Z