ben talibimSahibinden az kullanılmış , reytinglerde zirvede olan kanal ZeyTV satılıktır . @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
------
Tekliflerinizi açık artırma usulü bu başlık altından verebilirsiniz .
ben talibimSahibinden az kullanılmış , reytinglerde zirvede olan kanal ZeyTV satılıktır . @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
------
dizi veya etkinlik yapman lazım @Doğanben talibim
@Dosi ile birlikte ancak 30 Şubat tarihinde tarihinde satarız o kanalıSahibinden az kullanılmış , reytinglerde zirvede olan kanal ZeyTV satılıktır . @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
------
Kanal sana kaldı @Tolstoyevski@Dosi ile birlikte ancak 30 Şubat tarihinde tarihinde satarız o kanalı
Yok @Dosi nin emanetçisiyim o inzivaya çekildiği dönemde tüm yönetim işleri sorumluluğumuzda olsa da anca beraber kanca beraberKanal sana kaldı @Tolstoyevski
bende maliyetli bir işe giriştim kendi kanalımda çok maliyetli bir fantastik dizi yapıyorum ingiltereden kaynaklı @TolstoyevskiYok @Dosi nin emanetçisiyim o inzivaya çekildiği dönemde tüm yönetim işleri sorumluluğumuzda olsa da anca beraber kanca beraber
Seni kıdemli seyircimiz yaptık, ilk fırsatta kanalımızı satmaya kalkışıyorsunSahibinden az kullanılmış , reytinglerde zirvede olan kanal ZeyTV satılıktır . @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
------
Yoğundum pompy. Ondan yoktum@Dosi ye ne oldu
Aynen. Bir satış olacaksa bu anca 30 Şubat olur@Dosi ile birlikte ancak 30 Şubat tarihinde tarihinde satarız o kanalı
Ben ne yapacağımı bilemiyorum Londra ve wuhan çok maliyetli bir iş demi @DosiSeni kıdemli seyircimiz yaptık, ilk fırsatta kanalımızı satmaya kalkışıyorsun
Yoğundum pompy. Ondan yoktum
Aynen. Bir satış olacaksa bu anca 30 Şubat olur
Ne konuda? Londra ve Wuhan ile ilgili ne planın var?Ben ne yapacağımı bilemiyorum Londra ve wuhan çok maliyetli bir iş demi @Dosi
Dizimde var ya çekmesi çok maliyetli olur demi kanalım için @DosiNe konuda? Londra ve Wuhan ile ilgili ne planın var?
Ha anladım. Dizi işleri hiç yapmadığım için bilmiyorum o kısımlarıDizimde var ya çekmesi çok maliyetli olur demi kanalım için @Dosi
İki tane yapım şirketi var görmedin mi @DosiHa anladım. Dizi işleri hiç yapmadığım için bilmiyorum o kısımları
Burası daha doğru mekandı, fazla şova gerek yokYok artık
Görsele güldüm. Ne yazacağımı bilemedim. Bana da sürpriz oldu.
Onu da kasaya hibe edeceğim işte, daha sonra belki token işine girebiliriz çünkü bütçe lazım, ZeyCoin gelecek yakında
Eline sağlık. Güzel olmuşBurası daha doğru mekandı, fazla şova gerek yok
Bu projemizin atılımları yaklaşık 2 ay önce başlamıştı ve şurada da söz konusu etmiştik:
O günden bugüne gizli bir şekilde yürüttük ve şu an itibariyle Zeycoin, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor... Zey TV de bu sayesinde hisse değerine değer kattı ve Türkiye'nin sayılı şirketleri arasına girdi...
Boşverin coini moini . Ölü yatırım bunlar . Gelin koyun işine girelim , küçükbaş iyi para ediyormuş. @DosiEkli dosyayı görüntüle 110778
Bir diğer adıyla Zeycoin; @Dosi ile birlikte ortaklaşa ve çok gizli yürüttüğümüz proje sonucu resmi kanalımız Zey TV 🍒 adına piyasaya sürmüş olduğumuz yeni nesil kripto para, yerli ve forumlu coinimizdir.
Kripto borsa piyasına damgasını vuran Zeycoin, kısa sürede değerine değer katladı.
31 Ekim 2021 itibariyle 1 Zeycoin = 13.569 Dolara denk düşmektedir. Misyonumuz kripto para dünyasında emin adımlarla ilerleyip değerimize değer katmak ve kısa sürede Zeycoin'i global bir marka haline getirmektir...
Zeycoin, favori coininiz...
Dur o zaman ben de kanalımda MYD koyun işine gireyim. Parayı ikiye katlarım. Etinden , sütünden😁😆😅Boşverin coini moini . Ölü yatırım bunlar . Gelin koyun işine girelim , küçükbaş iyi para ediyormuş. @Dosi