Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

• Harika
Reactions: Dosi and Cervantes
@Angelica sana ayıp etmiş :A biz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık :A
@Tolstoyevski eğer 50 bin üzeri alırsa sadece yarısı ona verilecek. Diğerleri yardım kampanyalarına :A
Yarısı yardım kampanyalara yarısını da kanalın kasasına koyacağım, lanet olsun bu kadar da bonkörüm işte değerimi bilin :bhr: :A

@Cervantes e de yüzde 7 :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Herkese bu kez 1 GB internet hediye edeceğiz sponsorluk anlaşmaları gereği :A

Ayrıca yüksek bir ödül kazanırsam TEMA vakfına fidan bağışında bulunacağız kanal adına...
Hadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24 :A
------

@Angelica sana ayıp etmiş :A biz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık :A
@Tolstoyevski eğer 50 bin üzeri alırsa sadece yarısı ona verilecek. Diğerleri yardım kampanyalarına :A
Melek ablanın Kayserili damarı tuttu. Kendi hemşehrisine bile cimrilik yapıyor. :A

Son bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama. :A

Son bölümde kim yarıştı adımızda anılmıyor bakıyorumda oysaki hesabına yatırmıştım :(
------

Hadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24 :A
------

Melek ablanın Kayserili damarı tuttu. Kendi hemşehrisine bile cimrilik yapıyor. :A

Çocum hesabına yatırdım diyorum ya :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
------

Hediye etse ne olur altyapı rezalet :A Şu ankinden biraz daha iyi olur :A

@EmreCan bugün konuda ol unutma :A
8b8839233060aac09dc20ef894cfee64a1852d6a_1024_1024.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Dosi