Geçen sene buna benzer bir mevzu olmuştu ve bu kez ben tam olayın içindeydim, o yüzden bu kez neyin ne olduğunu çok iyi anladım ama safa yattım1241531 kez kullandığımız kelime elbette tekrar kullanılacaktı... Onu da tahmin etmek zor değil... Ama dediğin gibi anı olarak güzel oldu, biz de o mesajları yazarken fazlasıyla eğlenmiştik zaten... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Geçen seneki bir başkaydı ama bu senekinin çıkış noktası ve tonlaması daha başkaydı...Geçen sene buna benzer bir mevzu olmuştu ve bu kez ben tam olayın içindeydim, o yüzden bu kez neyin ne olduğunu çok iyi anladım ama safa yattım
------
Yalnızzzz ben @Maskeli Fedai 'nin tehtidini unutmayacağım onu kabul etmem imkansız
Bu sene ben seyirci, @Maskeli Fedai ise işin içindeydi kendisi fazla kendini kaptırıp kabadayılık yapmak istediGeçen seneki bir başkaydı ama bu senekinin çıkış noktası ve tonlaması daha başkaydı...
Geçen sene buna benzer bir mevzu olmuştu ve bu kez ben tam olayın içindeydim, o yüzden bu kez neyin ne olduğunu çok iyi anladım ama safa yattım
------
Yalnızzzz ben @Maskeli Fedai 'nin tehtidini unutmayacağım onu kabul etmem imkansız
Bilemiyorum artık..Bu sene ben seyirci, @Maskeli Fedai ise işin içindeydi kendisi fazla kendini kaptırıp kabadayılık yapmak istedi
Tamam da ben bunu kastetmiyorum ki Diğer konuda açıkladım
Ben sana son saatlerin dememiştim amaTamam da ben bunu kastetmiyorum ki Diğer konuda açıkladım
Orda kendime espiri yaptım Banlanacam diyeBen sana son saatlerin dememiştim ama
Cumartesi akşamı ya da Pazar daha iyi olabilirdi@Tolstoyevski eğer müsaitsen sıradaki yarışmacı sensin. Yarın veya cumartesi yaparız. Benim durumunda bağlı
Tamam part yaparız senide cumartesi gecesi, pazarda maç öncesi gündüzden tabi plan değişebilir. Bakarız cuma ve cumartesi olarakta gideriz belkiCumartesi akşamı ya da Pazar daha iyi olabilirdi
Pazar olursa öğlen olur zaten, 21.45'e kadar 5 kere bitiririz o konuda problem olmazTamam part yaparız senide cumartesi gecesi, pazarda maç öncesi gündüzden tabi plan değişebilir. Bakarız cuma ve cumartesi olarakta gideriz belki
Cuma günü olmaz amaTamam part yaparız senide cumartesi gecesi, pazarda maç öncesi gündüzden tabi plan değişebilir. Bakarız cuma ve cumartesi olarakta gideriz belki
Bak sen zere ortalarda gözükmüyor sabahtan beri kızzzzz @Angelica bari yarısını yiyeydin yaa
Parayı aldı tabi, tüydü kayboldu
Sen merak etme. Sen sadece kutu açanda olsan sana bölüm başı para vereceğim. @Angelica 'yı boşver
Duruma bakarız cumartesi işim çıkarsa cuma +pazar olurPazar olursa öğlen olur zaten, 21.45'e kadar 5 kere bitiririz o konuda problem olmaz
------
Cuma günü olmaz ama
Para anında hesabına yatmıştı. Kutlamaktan bakmadın demek kiPara elime geçmedi ki daha tüyeyim anam sağolsun halı yıkama işi çıkarmış ondan gelemedim
@Zeyno ben yarışacağım zaman mutlaka isterim stüdyoda seni deDuruma bakarız cumartesi işim çıkarsa cuma +pazar olur