Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

1241531 kez kullandığımız kelime elbette tekrar kullanılacaktı... :A Onu da tahmin etmek zor değil... :A Ama dediğin gibi anı olarak güzel oldu, biz de o mesajları yazarken fazlasıyla eğlenmiştik zaten... :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Geçen sene buna benzer bir mevzu olmuştu ve bu kez ben tam olayın içindeydim, o yüzden bu kez neyin ne olduğunu çok iyi anladım ama safa yattım :A
------

Yalnızzzz ben @Maskeli Fedai 'nin tehtidini unutmayacağım :A onu kabul etmem imkansız :A

Geçen sene buna benzer bir mevzu olmuştu ve bu kez ben tam olayın içindeydim, o yüzden bu kez neyin ne olduğunu çok iyi anladım ama safa yattım :A
------

Yalnızzzz ben @Maskeli Fedai 'nin tehtidini unutmayacağım :A onu kabul etmem imkansız :A
Geçen seneki bir başkaydı ama bu senekinin çıkış noktası ve tonlaması daha başkaydı... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Tamam part yaparız senide :A cumartesi gecesi, pazarda maç öncesi gündüzden :A tabi plan değişebilir. Bakarız :A cuma ve cumartesi olarakta gideriz belki :A
Pazar olursa öğlen olur zaten, 21.45'e kadar 5 kere bitiririz o konuda problem olmaz :A
------

Tamam part yaparız senide :A cumartesi gecesi, pazarda maç öncesi gündüzden :A tabi plan değişebilir. Bakarız :A cuma ve cumartesi olarakta gideriz belki :A
Cuma günü olmaz ama :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Zeyno