Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Sherlock o :))
Yok ben doğru bildiğim durumu savunuyorum sadece.

Peki siz benim plan kurup uygulamak için uzunca düşünmeye ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsunuz... :)) Bir anda karar verip master planımı devreye sokarım ve herkesi yok ederim, öyle bir Mind Palace'a sahibim... :)))
Sayın Gs'li dostumu, can dostumu, biricik yoldaşımı tehdit eden, uyarı veren, mutsuz olmasına sebep olan karşısında bizzat beni bulur.. :)) Bu da Maskeli Fedai'den gelsin.. (Arkada Hekimoğlu türküsü çalmaktadır..) @Sherlock @MasacRE

Sayın Gs'li dostumu, can dostumu, biricik yoldaşımı tehdit eden, uyarı veren, mutsuz olmasına sebep olan karşısında bizzat beni bulur.. :)) Bu da Maskeli Fedai'den gelsin.. (Arkada Hekimoğlu türküsü çalmaktadır..) @Sherlock @MasacRE
Tehdit eden sensin. Niye biz yapıyormuşuz gibş bir anda ters yorum yazdın :)) @MEnes bunlar cidden olayı saptırıyor

Asıl siz can yoldaşlarınıza o asılsız iddiaları ve büyük hainliği yaparak tüm okları üzerinize çektiniz zaten... :)) Ne bekliyordunuz ki karşılığında elbette sizi yok edecektik... :)) @MasacRE @Sherlock
------

Tehdit eden sensin. Niye biz yapıyormuşuz gibş bir anda ters yorum yazdın :)) @MEnes bunlar cidden olayı saptırıyor
Bunlar söyledikleriyle de çelişmeye başladılar... :))) Hem yapıyorlar hem yapmamış ve haklıymış gibi üste çıkıyorlar... Gerçekten inanılmaz bir şey... :))

Asıl siz can yoldaşlarınıza o asılsız iddiaları ve büyük hainliği yaparak tüm okları üzerinize çektiniz zaten... :)) Ne bekliyordunuz ki karşılığında elbette sizi yok edecektik... :)) @MasacRE @Sherlock
------

Bunlar söyledikleriyle de çelişmeye başladılar... :))) Hem yapıyorlar hem yapmamış ve haklıymış gibi üste çıkıyorlar... Gerçekten inanılmaz bir şey... :))
Azdan az çoktan çok gider..:))) Bizim bu alemdeki raconumuz bellidir, belimden silahımızı çıkardıktan sonra mermimiz bitene kadar savaşırız.. :)) @MasacRE @Sherlock

Azdan az çoktan çok gider..:))) Bizim bu alemdeki raconumuz bellidir, belimden silahımızı çıkardıktan sonra mermimiz bitene kadar savaşırız.. :)) @MasacRE @Sherlock
Sen uçmuşsun. Acilen Kurtlar Vadisi'ni izlemeyi bırak @DarkLegenD
------

Senden daha hamarat bir kişi bulamadık demek ki hadi iş başına :bilmem: :A

Yap sende , eline mi yapışır? :A Bir aşure kadar değerimiz yok mu? :D @Tolstoyevski
Hayatımda 1 kere yalnız yaptım :A şuan hiç zamanlaması iyi değil :A

Sen uçmuşsun. Acilen Kurtlar Vadisi'ni izlemeyi bırak @DarkLegenD
------

Hayatımda 1 kere yalnız yaptım :A şuan hiç zamanlaması iyi değil :A
Kurtlar Vadisi bizim hayat felsefemizdir Dosi hanım.. :)) Bizimle yolunu ayırmak isteyenlere, ya da düşmanımız olmaya çalışanlara karşı kullanırız genelde.. :)) @Sherlock @MasacRE @MEnes