- Reaksiyon puanı
- 114,509
- Puanı
- 1,060
En son 9 numarada kalmıştık akşama kaldığımız yerden devam ederiz en son iyi gidiyordunValla bilemiyom
En son 9 numarada kalmıştık akşama kaldığımız yerden devam ederiz en son iyi gidiyordunValla bilemiyom
Sherlock o )
Yok ben doğru bildiğim durumu savunuyorum sadece.
Sayın Gs'li dostumu, can dostumu, biricik yoldaşımı tehdit eden, uyarı veren, mutsuz olmasına sebep olan karşısında bizzat beni bulur.. ) Bu da Maskeli Fedai'den gelsin.. (Arkada Hekimoğlu türküsü çalmaktadır..) @Sherlock @MasacREPeki siz benim plan kurup uygulamak için uzunca düşünmeye ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsunuz... ) Bir anda karar verip master planımı devreye sokarım ve herkesi yok ederim, öyle bir Mind Palace'a sahibim... ))
Tehdit eden sensin. Niye biz yapıyormuşuz gibş bir anda ters yorum yazdın ) @MEnes bunlar cidden olayı saptırıyor
Asıl siz can yoldaşlarınıza o asılsız iddiaları ve büyük hainliği yaparak tüm okları üzerinize çektiniz zaten... ) Ne bekliyordunuz ki karşılığında elbette sizi yok edecektik... ) @MasacRE @Sherlock
Bunlar söyledikleriyle de çelişmeye başladılar... )) Hem yapıyorlar hem yapmamış ve haklıymış gibi üste çıkıyorlar... Gerçekten inanılmaz bir şey... )Tehdit eden sensin. Niye biz yapıyormuşuz gibş bir anda ters yorum yazdın ) @MEnes bunlar cidden olayı saptırıyor
@Tolstoyevski gönder gelsinBugün Aşure günüymüş, senden öğrendim. Akşama bize aşure yap o zaman abla. @Angelica
Sponsor arayışındadır, bizi aç göndermedi bu zamana kadar. @Tolstoyevski@Tolstoyevski gönder gelsin
Beleş yapılıp gelecek, o benden yapmamı bekliyor @TolstoyevskiSponsor arayışındadır, bizi aç göndermedi bu zamana kadar. @Tolstoyevski
Tehdit eden sensin. Niye biz yapıyormuşuz gibş bir anda ters yorum yazdın ) @MEnes bunlar cidden olayı saptırıyor
Azdan az çoktan çok gider..)) Bizim bu alemdeki raconumuz bellidir, belimden silahımızı çıkardıktan sonra mermimiz bitene kadar savaşırız.. ) @MasacRE @SherlockAsıl siz can yoldaşlarınıza o asılsız iddiaları ve büyük hainliği yaparak tüm okları üzerinize çektiniz zaten... ) Ne bekliyordunuz ki karşılığında elbette sizi yok edecektik... ) @MasacRE @Sherlock
------
Bunlar söyledikleriyle de çelişmeye başladılar... )) Hem yapıyorlar hem yapmamış ve haklıymış gibi üste çıkıyorlar... Gerçekten inanılmaz bir şey... )
Senden daha hamarat bir kişi bulamadık demek ki hadi iş başınaBeleş yapılıp gelecek, o benden yapmamı bekliyor @Tolstoyevski
Yap sende , eline mi yapışır? Bir aşure kadar değerimiz yok mu? @TolstoyevskiBeleş yapılıp gelecek, o benden yapmamı bekliyor @Tolstoyevski
Sen uçmuşsun. Acilen Kurtlar Vadisi'ni izlemeyi bırak @DarkLegenD
Senden daha hamarat bir kişi bulamadık demek ki hadi iş başına
Hayatımda 1 kere yalnız yaptım şuan hiç zamanlaması iyi değilYap sende , eline mi yapışır? Bir aşure kadar değerimiz yok mu? @Tolstoyevski
Kurtlar Vadisi bizim hayat felsefemizdir Dosi hanım.. ) Bizimle yolunu ayırmak isteyenlere, ya da düşmanımız olmaya çalışanlara karşı kullanırız genelde.. ) @Sherlock @MasacRE @MEnesSen uçmuşsun. Acilen Kurtlar Vadisi'ni izlemeyi bırak @DarkLegenD
------
Hayatımda 1 kere yalnız yaptım şuan hiç zamanlaması iyi değil
@Maskeli Fedai foruma giriş yapıyor:Sen uçmuşsun. Acilen Kurtlar Vadisi'ni izlemeyi bırak @DarkLegenD
------
Hayatımda 1 kere yalnız yaptım şuan hiç zamanlaması iyi değil
Sen Vadiyi benimseyerek bize sallarsın ama bilmezsin Vadi'yi ve oradaki tüm kaotik içeriği biz yazdık, biz yönettik... )) Bunlar bize işlemeez... ) @MasacRE @Sherlock
@Angelica 'ya bağlı