Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Biz doğru yoldayız sayın Gs'li dostum.. :)) Dosi hanım bizim masum olduğumuzu görecektir elbet.. :)) Emektar VMYM işçilerine bu yapılır mıydı be.. :)))
Mevzu katkı ise @MEnes daha fazla bulundu :A
VMYM'de beleşe katılmıyorsunuz. Size bol bol para veriyoruz.
Şuan moralleriniz bozuk diye her birinize 5.000 TL vereceğim. Biraz gezin tozun dağılsın kötü enerji.

Şuan moralleriniz bozuk diye her birinize 5.000 TL vereceğim. Biraz gezin tozun dağılsın kötü enerji.
Tam da paraya ihtiyacımız vardı, eyvallah Dosi hanım.. :))) Sayın Gs'li dostumla beraber bu hafta tatil yapacağız.. :)))
------

@Sherlock

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MEnes and Dosi
Tam da paraya ihtiyacımız vardı, eyvallah Dosi hanım.. :))) Sayın Gs'li dostumla beraber bu hafta tatil yapacağız.. :)))
------

@Sherlock
İşte beni tehdit etmene rağmen paranı veriyorum. Karşılıksız olmaz emekler. Herzaman haklılığın yanındayım :))

Bunlar ne anlar ki haktan, hukuktan, adaletten... :))) Sen ise her şeye rağmen yine de kıyak geçiyorsun bu tüyler ürpertici insanlara... Gönlü bol insan olmanın hali başka işte Zey... :))

Onun dışında yine yukarda arkamızdan bir şeyler sallamışlar... Ama bilmiyorlar ki gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır... :))) @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai

Beni ev adresimle tehdit eden @MEnes ve @MasacRE'ye karşı bir uyarıydı o Dosi hanım.. :)) Gücümü göstermek zorundaydım.. :)))
Git onları uyar, beni niye uyarıyorsun. Ben ne yaptım :))
Bu arada ben aranızda birinin ev adresini biliyorum. Bir ara yanlışlıkla açık etti. Ben de ona söyledim sonra düzeltti. Bu tehdit değil, sadece bilgi vermek istedim.
------

Bunlar ne anlar ki haktan, hukuktan, adaletten... :))) Sen ise her şeye rağmen yine de kıyak geçiyorsun bu tüyler ürpertici insanlara... Gönlü bol insan olmanın hali başka işte Zey... :))

Onun dışında yine yukarda arkamızdan bir şeyler sallamışlar... Ama bilmiyorlar ki gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır... :))) @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Huyum kurusun. Yaptıklarına rağmen para veriyoruz

Git onları uyar, beni niye uyarıyorsun. Ben ne yaptım :))
Bu arada ben aranızda birinin ev adresini biliyorum. Bir ara yanlışlıkla açık etti. Ben de ona söyledim sonra düzeltti. Bu tehdit değil, sadece bilgi vermek istedim.
------

Huyum kurusun. Yaptıklarına rağmen para veriyoruz
Kimmiş o Dosi hanım.. :)) Siz de hainlerin yanında saf tutup benle sayın Gs'li dostumu hedef haline getirdiniz.. :) Kurunun yanında yaş da yandı.. :))

Ya ev adresini bilseniz ne bilmeseniz ne.. :)) Bizim kimseden korkumuz da çekincemiz de yoktur.. :)))
------

Ben leşdaşımı tehdit ettim ki korksun... Korku evinden içeri girdi zaten... :)) Senin gücün ise benim ancak hoşuma gider... :)) @Sherlock @MasacRE
Ah ah Haines ah.. :)) Sayın Gs'li dostumla beraber siz bizim geceleri uyuduğumumuzu zannettiniz.. :))) Hepinizi yok edecek bilgiler elimizde mevcuttur.. :))) @MasacRE @Sherlock

Kimmiş o Dosi hanım.. :)) Siz de hainlerin yanında saf tutup benle sayın Gs'li dostumu hedef haline getirdiniz.. :) Kurunun yanında yaş da yandı.. :))

Ya ev adresini bilseniz ne bilmeseniz ne.. :)) Bizim kimseden korkumuz da çekincemiz de yoktur.. :)))
------

Ah ah Haines ah.. :)) Sayın Gs'li dostumla beraber siz bizim geceleri uyuduğumumuzu zannettiniz.. :))) Hepinizi yok edecek bilgiler elimizde mevcuttur.. :))) @MasacRE @Sherlock
Sherlock o :))
Yok ben doğru bildiğim durumu savunuyorum sadece.

------

Peki siz benim plan kurup uygulamak için uzunca düşünmeye ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsunuz... :)) Bir anda karar verip master planımı devreye sokarım ve herkesi yok ederim, öyle bir Mind Palace'a sahibim... :)))

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
  • Güldürdün
Reactions: Dosi