@Dosi ne diyorsunabimler yemeğe gelecek 8 gibi gelirlerse anca 10 gibi müsait olurum ya
@Dosi ne diyorsunabimler yemeğe gelecek 8 gibi gelirlerse anca 10 gibi müsait olurum ya
Bensiz sunarsınız :/ anca yarım saat olurum :S@Dosi ne diyorsun
Yapacak bir şey yok maalesef yarışmacı durumu...Bensiz sunarsınız :/ anca yarım saat olurum :S
Bir gün şu planlama işini yapalım. Artık haftanın bazı günleri müsait olamam gibi. Detaylı yazarım başka zamanYapacak bir şey yok maalesef yarışmacı durumu...
O zaman ben 10'a kadar yokum işlerim var gelirim 10 gibi ok mu
Bir gün şu planlama işini yapalım. Artık haftanın bazı günleri müsait olamam gibi. Detaylı yazarım başka zaman
Kusura bakmayın abimler gelmese müsait olurdum amaYapacak bir şey yok maalesef yarışmacı durumu...
O zaman ben 10'a kadar yokum işlerim var gelirim 10 gibi ok mu
Akşamları iş engel olmaz sadece düzen değişmeye başladı. Okullar açıldı falan. Bu ay geçsin Eylül'de inşallah başlarım. Önce tam toparlanmam gerek.İşemi girecen ne oldu
Kusura bakmayın abimler gelmese müsait olurdum ama
Akşamları iş engel olmaz sadece düzen değişmeye başladı. Okullar açıldı falan. Bu ay geçsin Eylül'de inşallah başlarım. Önce tam toparlanmam gerek.
Evet daha iyiyim canım. Artık çok yemek yiyorum baya bi 4 kilo falan gitti son zamanlarda :/Hadi inşAllah bakalım nasıl iyi oldunmu biraz ilaçlar iyi geldimi
Evet daha iyiyim canım. Artık çok yemek yiyorum baya bi 4 kilo falan gitti son zamanlarda :/
@xdragxx yok ama. Keşke önceden deseydin.Ye ye yede o 4 kilouyu geri al sen kilosun değilsen zaten
abimler gelmedi daha gelene kadar devam edelim isterseniz
Bizde yarışmacılara bağlı herzaman
@xdragxx yok ama. Keşke önceden deseydin.
Geç gelince 22.00'da olmaz belki
Yarın gündüze sarkar olmadı
------
Bizde yarışmacılara bağlı herzaman
Ben pek bulunamam ama denerim olmayıYemek yedim mutfağı topladım falan anca geldim pc başına ya tmm 10 dan sonra yapalım o zaman
Hala da yemek yemedim 10'u çok garanti dediğiniz içinAktif olsaydın 1 sata önce olacaktı
@Angelica durumlar nasıl?
Ben bugün iyi yemek yedim bi de gece yerim. En az 4 kilo alma hakkım var @Angelica @TolstoyevskiHala da yemek yemedim 10'u çok garanti dediğiniz için
Ben yokum bir 15 dakka dahaBen bugün iyi yemek yedim bi de gece yerim. En az 4 kilo alma hakkım var @Angelica @Tolstoyevski